25-aastase Bek Ali Khan Mamakaeviga abiellunud Elina astus altari ette hiiglasliku šlepiga pulmakleidis, mille autoriks oli moedisainer Zuhair Murad. Pilgumagnetist kleit läks maksma 20 miljonit rubla ehk 280 000 eurot.

Pulma väisas aga vaid 100 külalist, mis on tšetšeenlaste standardite kohta vähe. Näiteks kuus kuud varem peetud Bazhaeva vanema õe Mirjami pulmas lustis 600 külalist ning laulatus oli palju traditsioonilisem. Pruut ja peigmees istusid koos ühes lauas, kuigi traditsioonide kohaselt oleks Elina pidanud püsti seisma.

Tšetšeenide pulmad maksab tavaliselt kinni peigmees ja pidu väisavad ainult tema perekonna liimed. Ka Elina pulma jätsid tema vanemad Musa ja Luisa minemata.

Paar kohtus tänavu veebruaris ning Mamakaev palus vaid kaks kuud hiljem Elina kätt. Peigmees lõpetas Londoni ülikooli ja valdab vabalt kuute erinevat keelt. Ta on Alikhan Mamakaevi, Dorchesteri pangandusgrupi ja Alima kosmeetikabrändi juhi, pärija.

Ka Bazhaev tuleb prominentses perekonnast — tema on ärimees musa Bazhaevi tütar, kes on samuti mainekas ärimees.

Noorte pulmapidu leidis aset Monte Carlos asuvas eksklusiivses Le Louis XV restoranis. Vaata pilte ja videot Daily Mailist!