55aastane rokiguru Boriss Grebenštšikov, keda Venemaal suisa pühakuks peetakse, ei suhtle käimasoleval Siberi kontserdituuril bändikaaslastega ega sõida nendega ühises bussis, vaid liigub koos noore muusaga Mercedese tagaistmel, vahendab newsmusic.ru

Kes on see uus brünett, 23aastane Jekaterina, kellele pannakse hotellides laulja kõrvaltoas kahekohaline luksusnumber kinni?

Otsige infot oma tagumikust!

Akvariumi direktor soovitas ajakirjanikel, keda huvitab Boriss Grebenštšikovi eraelu, otsida infot  oma tagumikust!

Kolmandat korda abielus muusikageenius Boriss Borissovitš ei ole kuuldavasti huvitatud, et tema abielu seadusliku abikaasaga lahutataks. 20 aastat kestnud abielu peaks pidama – ja mitte ainult sellepärast, et Borja ja Ira on abiellunud neli korda: Jaapanis, Venemaal, Indias ja Ladina-Ameerika indiaanlaste pulmadena. Et õnnistada ja väetada oma liitu.

Abikaasa Ira arvab, et Katja on mehe uus administraator: “Aga miks peaks teile mu mehe eraelu korda minema!? Mulle endale küll see muret ei tekita!“

Boriss Borissovitši eelmine suur armuke Piiteri poeet Linda Lonnenberg on öelnud, et Ira ajab korda mehe olmeprobleemid, sest suur muusik ei saa argieluga iseseisvalt hakkama.

Abikaasa pigistab silma kinni

"Tõenäoliselt pigistab ta silma kinni ka Borja kõrvalhüpete juures," märgib Linda, lisades, et Borissil on nii suur positiivne energia, et sellest piisab kõigile armastuseks.

Rokikangelane Grebenštšikov on abielus olnud kolm korda. 1978. aastal abiellus ta Natalja Kozlovskajaga. Aasta pärast pulmi sündis tütar Alissa, kellest on saanud tuntud filminäitleja. Näiteks on Alissa mänginud «Mentides» ja «Peterburi saladustes».

1970. aastate lõpul elas muusik läbi ja lõhki boheemlaseelu mispärast jooksiski suhe Nataljaga karile.

Lõi sõbralt naise üle

Teiseks naiseks sai Ljudmila, kelle Boriss lõi üle oma bändikaaslaselt, tšellist Vsevolod Gakkelilt. Ljudmilaga elas laulja aastatel 1980–1989. Neile sündis poeg Gleb.

Ljudmila on juba mitu aastat hoogu võtnud memuaaride kirjutamiseks: «Elasime normaalselt. Aga äkki ilmus kuskilt välja Ira Titova ja kõik sai läbi.»

Ka Irina Titova lõi karismaatiline rokkstaar teiselt mehelt üle. Nimelt tuli Aleksandr Titovi ansambel Zemljanje Peterburi esinema. Seal tutvuski Irina Grebenštšikoviga. Legendi järgi armusid nad mitte esimesest pilgust, vaid esimesest sõnast, leides ühise keele vesteles piibliteemadel. Eelmisest abielust on Iral kaks poega, kelle Boriss lapsendas. Nende ühine tütar sai nimeks Vassilissa.