Eestlastegi seas ülimenukas Vene alternatiivipopi täht Zemfira Ramazanova (33) seadustas Stockholmis oma paar aastat kestnud kooselu teise naisega, filmitäht Renata Litvinovaga (42) - mesinädalaiks eelistasid lesbidest abikaasad aga peatuda just Tallinnas.

Fännid tundsid Zemfira ja Renata ära Madonna Tallinna-kontserdi publiku hulgas. Järgmisel päeval ilmutas paar end õhtusöögiks kahele pisikeses õdusas tai restoranis «Bangkok» Roosikrantsi tänaval - jõid Chablis'd ja sõid praetud kana kašupähklitega ja krevette.
Juba paar aastat on tatari päritolu Zemfira ning isa poolt baškiiri verd Renata olnud suurvene paparatsode lemmikpaar. Intervjuudes on Zemfira keeldunud vastamast küsimustele oma eraelu kohta. Ent tema laulutekstides leiduvate vihjete põhjal on Vene tabloidid algusest peale kahtlustanud lauljatari kuuluvust seksuaalvähemuse ridadesse. Seda enam, kui viimased paar aastat on Zemfira alaliseks saatjaks olnud kõikjal näitlejanna, filmirežissöör ja stsenaristina kuulus Renata Litvinova, kes on lavastanud ka rea Zemfira videoklippe.
Näitlejana töötas  Litvinova Tallinnas suve hakul, kui siin filmiti Eesti-Vene ühist kogupereõudukat «Karantiin». Nii polnud see paaril mitte esimene kord «Bangkokis» kahekesi õhtust süüa.
Vene esilesbipaaril on head maitse - hiljuti võitis «Bangkok» kvaliteedimärgiks karika Amazing Taste of Thailand maailma kaheteistkümne parima tai restorani hulgas.