Teeseldud jalavigastus noormeeste südameid ei sulatanud, nad olid hoopis üllatunud sellest, et Jaanika elukaaslane ta küsimusi esitamata sarja lubas.

Sarjas osalevad mehepojad hindasid üksteise võidu Jaanika välimust ja pruudiks sobivust ning nagu selgus - oma käevangus ei kujuta neist blondi eestlannat ette keegi.

Jaanika ise üritas samal ajal seltskonda sulanduda, olles mõtetes siiski oma Eestisse jäänud noormehe juures. Ta nimetas saadet suhte proovikiviks. Eelmisel kevadel, kui saate temaga seotud osad Vene kanalil eetris olnud olid, tunnistas Jaanika Delfile antud intervjuus (vaata ülalpool täispikkuses), et proovikivile suhe siiski vastu ei pidanud.

Jaanika puhkusele saabumise episoodis tema kodumaast väga juttu ei tehtud, küll aga märkis Jaanika TV6 eetris olnud järelsaates "Puhkus Mehhikos Extra", et tema noormees on venelane, kes sõnagi eesti keelt ei räägi, muretult lisades, et Tallinna elanikest on 40% venelased ning mõnes piirkonnas ainult vene keelt räägitaksegi.

Malbe eestlanna eile õhtul kodumaa publiku ette jõudnud osas veel skandaalsustega hakkama ei saanud, küll aga tunnistas ta Delfile sarja järel antud intervjuus, et alkoholi kuritarvitamist ja häbenemist väärivaid juhtumeid tuli hooaja jooksul ette küll. Ootame põnevusega järgmiseid osasid!