Kuulujutud: on Ljudmilla Putina kloostris või pagenduses?

Putiniga 1983. aastal abiellunud Ljudmilla oli nooruses stjuardess. Tal on suus hispaania keel ja ka sellekohane filoloogipaber ette näidata. Miks Ljudmilla Putini kõrvalt pidevalt puudub, on alati meediale huvi pakkunud. Spekulatsioone on igasuguseid alates sellest, et nad on presidendiga lahutatud kuni selleni, et Putin on oma naise kloostrisse luku taha pannud. Eks näis, mis uus valitsusaeg kaasa toob ja kas esileedi lõpuks ometi esiplaanile tükib.

Svetlana Medvedeva elu möödub Alla Pugatšova pidudel ja moeshowdel!

Svetlana Medvedeva on oma kunagise klassivenna Dmitri Medvedeviga abielus alates 1982. aastast. Tänaseks endise Venemaa presidendi peolembeline naine figureerib kõikvõimalikel moeetendustel ja ka ühe oma parima sõbranna Alla Pugatšova korraldatud pidudel. Usaldusväärsed allikad omistavad Medvedevale kõrgeid ambitsioone ja suurt võimu oma mehe üle. Kindel on see, et proua armastab väga raha laristada - näiteks reserveeris eks-esileedi  aasta alguses terve Itaalias asuva hotelli spa enda jaoks terveks nädalaks. Kas esileedi töö oli tõesti niivõrd raske, et naine nii palju hellitamist vajab?

Jääme huviga ootama, kuidas esineb Venemaa esileedi Ljudmilla Putina presidendi kolmandal valitsusajal ja kui palju raha riigikassase tema tagasihoidlikkuse tõttu alles jääb!