"Iga inimene, kes oma lastega ei kommunikeeru, on haige, mentaalselt haige. See on tõsine haigus," ütles Julia siiralt, kuid lisas, et õnneks ei kesta kõik haigused igavesti ning inimene võib veel terveneda, vahendab Komsomolskaja Pravda.

Lastega üksi jäetud Julia selgitas, kuidas ta pidi oma lastele rääkima sellest, miks nende isa neid maha on jätnud. "Ma ütlesin neile, et see ei ole nende süü. Ütlesin, et ta ei saa lõpetada neid armastamast, et see on võimatu," ütles ta.

"Ma lubasin tal lastega minna Maldiividele kolmeks nädalaks. Kas see oli minu jaoks raske? Jah, kuid see oli nii ainult minu jaoks, temal ja lastel oli hästi. Minu tunded on minu tunded ning minu südametunnistus on puhas. Kuid siis ta tõi lapsed pärast puhkust koju ja ta ei tulnud neid vaatama viis ja pol aastat," meenutab naine.

Kuid selle aasta alguses ilmus Arshavin laste ellu tagasi. Jalkatäht lahutas ajakirjanikust abikaasast Alisa Arshavinast ning järsku hakkasid sotsiaalmeedias ilmuma taaskord fotod, kus on näha Andrei ja Julia ühiseid lapsi.