Oktoobris jõuab tele-eetrisse uus dokumentaalfilm "OJ and Nicole: An American Tragedy", kus näidatakse naise käsitsi kirjutatud päevikut, kus ta kirjeldab detailselt mitmeid kordi, kui kuulus spordistaar talle kättpidi kallale tuli.

Esimest korda peksis O.J. oma toonase abikaasa läbi 1978. aastal. "Esimest korda peksis ta mind pärast Louise ja Nanie Mary pulma-aastapäevapidu. See algas tänaval, 5. Avenüü nurgal umbes kell üheksa õhtul. Ta viskas mind põrandale, lõi mind rusika ja jalaga. Me läksime hotelli, kus ta peksis mind tunde ja ma roomasin mööda põrandat," seisab verdtarretavas sissekandes.

Kuid see polnud viimane kord, kui midagi sellist nende peres juhtus. O.J. peksis järgmise 16 aasta jooksul Nicole'i korduvalt. Üks sissekanne, millel pole kuupäeva juures, kirjeldab, kuidas O.J. peksis Nicole'i autot pesapallikurikaga ning põhjendas seda sellega, et naine jäi kojutulemisega hiljaks. Nicole'i sõnul oli kell alles seitse või kaheksa õhtul.

Lõpuks läks Nicole O.J.-le naiseks 1985. aastal, kuid peksmine jätkus. Aasta pärast pulmi on Nicole kirjeldanud oma päevikus seika, kus O.J. tekitas talle nii rasked vigastused, et ta pidi sõitma haiglasse. Kuid arstidele pidi ta ütlema, et ta sattus rattaga sõites õnnetusse.

Nicole'i õde Tanya võtab uues filmis sõna ning spekuleerib, et Nicole panigi kõik kallaletungid detailselt kirja, sest ta teadis sisimas, et ühel päeval võib O.J. teda tappa. "Võib-olla ta teadis, et see on tema saatus," mõtiskleb Tanya.