Mõni moment enne filmi algust sõnas festivali direktor John Cooper rahvast täis saalile, et Utahi osariigi poolt on pärast filmi vaatamist soovijatele saadaval psühholoogiline nõustamine. Seda kõike seetõttu, et filmis kirjeldatakse äärmiselt detailselt laste seksuaalset ahistamist.

Reedi film räägib kahest süüdistajast, Wade Robsonist ja James Safechuckist, nad räägivad ja kirjeldavad õõvastavaid asju, mida nende väitel Michael Jackson tegi.

Robson kohtus Jacksoniga ühel tantsuvõistlusel, ta oli siis 5-aastane, ahisamine hakkas pihta kaks aastat hiljem. Safechuck võeti mängima ühte Pepsi reklaami, ta oli siis 8, väidetav ahistamine algas paar kuud pärast nende tutvumist.

Jackson eitas süüdistusi oma eluajal järjepidevalt, ta ütles, et ei teeks mitte kunagi lapsele liiga. Allpool on viis kõige veidramat ja võikamat asja, mida uues filmis kirjeldati.

Valepulm

Safechuck sõnas, et Jackson kasutas ära tema lapsepõlvefantaasiad. Enne teismeliseikka jõudmist huvitasid Safechucki igasugused ehted. Jackson viis poisi erinevatesse luksulikesse juveelipoodidesse ja lasi tal seal ehteid proovida.

Jackson ütles müüjale alati, et ehe on mõeldud hoopis mõne naise jaoks, kuid poisi väiksed randmed on selle proovimiseks hästi sobivad. Jackson ostis kord teemantidega kullast võru ja kinkis selle "valepulma" tseremoonial poisile, Safenchucki sõnul tegid nad koos üksteisele isegi pulmatõotused.

Armufaksid

Jacksoni ja Robsoni "sõpruse" (just nii kirjeldas superstaar ise oma suhteid paljude noorte poistega) kõrghetkel ostis staar Robsonile faksimasina. Kaheksakümnendate lõpul oli tegemist kõige kuumema tehnoloogiaga, Jackson saatis poisile suurtes kogustes veidraid sõnumeid.

"Ma armastan sind, pisike," oli väidetavalt kirjas ühel faksil, mida Jackson toona 7-aastasele poisile saatis. "Tee mind õnnelikuks ja ole parim!"

Filmis näidati kiire montaaži käigus rohkelt sarnaseid sõnumeid. "Elutuba oli fakse täis," sõnas Robsoni ema.

Neverlandi rantšo oli üks hiiglaslik voodi

Kuigi paljud Jacksoniga seotud inimesed ja ta fännid räägivad kurikuulsast Neverlandi rantšost kui staari lapseliku hinge ja suure rikkuse väljendusest, siis värske dokumentaalfilm maalib sellest hoopis tumedama pildi.

Peaaegu igal ehitisel rantšo territooriumil oli mõni peidetud koht koos vooditega. Safechuck sõnas, et kõige raskematel aegadel kasutas Jackson väga palju erinevaid asukohti Neverlandis, et teda pilastada. Muuhulgas oli Jacsoni isiklikus kinos privaatne ruum, mille üheks seinaks oli pindkattega klaas. Tänu sellele sai sealt filmi vaadata ja segamatult toimetada, ülejäänud inimesed kinosaalis sinna ruumi sisse ei näinud.

Neverlandi rongijaamas oli peidetud pööning koos voodiga. Üks osa hoovist oli täis tipi-telke. Mõlemad olid Safechucki sõnul kohtadeks, kus staar teda pilastas. Basseinis ja mullivannis mängiti oraalseksimänge. Nimekiri läheb aina edasi, filmis näidati ka igast asukohast fotot. Inimesed kinosaalis ahhetasid ning oigasid vastikusest ja imestusest.

Asitõendite hävitamine

Paar aastat peale 1993. aastal lahvatanud pedofiiliaskandaali võttis Jackson nüüd juba 14-aastaseks saanud Robsoniga ühendust. Kannatanu rääkis, et kuigi ta oli juba suuremaks kasvanud, juhtus taas midagi veidrat.

Oma 1997. aasta HIStory turneeks valmistudes kutsus Jackson Robsoni enda Los Angeleses asuvasse hotellituppa ja üritas teda anaalselt penetreerida. Tegevus muutus poisi jaoks liiga valusaks, Jackson loobus.

Järgmisel päeval kutsus Jacksoni erasekretär noormehe staari tantsuproovi. Seal päris laulja temalt, et mis sai aluspesust, mida noormees eelmisel õhtul kandnud oli. Samuti päris staar seda, kas need olid verised, kui nii, siis pidi ta need ära viskama.

Robson käitus nii nagu staar nõudis, kuna aluspesu oli tõesti verine.

Proovid

Safechuck sõnas, et pilastamise kõige hullematel aegadel oli Jacksonil loodud spetsiaalsed süsteemid, et mitte vahele jääda. Nendel mitmetel ustel, läbi mille sai siseneda Jacksoni sviidi suurde kappi, olid kellukesed. Kui asja aeti pandi tekk põrandale ja uksed kinni.

Safechuck sõnas, et kui ta koos Jacksoniga tuuril kaasas oli, tegid nad tihti proovi, eesmärgiks oli riided võimalikult kiiresti tagasi selga saada.