Emporio Armani reklaampiltidelt ei jää värsked valged aluspüksid vast kellelegi märkamata, vahendab Mirror. Sama vähe leidub ilmselt neidki, kes punnis pükse tõsimeeli uskuma jäävad.

Isegi Beckhami sõber James Corden on avalikustanud, et tema andmetel oli tegu väikese trikiga. "David ütles mulle, et tal oli pükstes rohkem sokipaare kui minul enda omades," selgitas Corden, kui legendaarseid pilte 2018. aastal taaslavastas.

Abikaasa Victoria Beckhami sõnul on tema nägus kallim ka varjatud piirkondades parajalt õnnistatud. "Ma olen nii uhke, et meil Davidiga veel väga hea sekselu on. Ta on väga ilusti proportsioonis. Tal on suur, muidugi. Tõesti on. Seda on ka reklaamis näha, see on kõik tema varustus. See on nagu traktori väljalasketoru," kirjeldas Victoria.

Teisalt rääkis aastaid tagasi ajakirjanik Gordon Smart vahejuhtumist riietusruumis, kui toona veel väike Brooklyn isaga trennis kaasas oli. "Beckham oli pesemas ja asus ennast kuivatama, kui Roberto Carlos alasti tuppa astus. Väike Brooklyn vaatas ja küsis isalt, et miks tema asjake selline ei ole. Isa vastas, et ta on David Beckham."

2013. aastal ütles ka Victoria ausalt, et kui lapsed lõpuks voodis on, siis ainuke asi, mida ta veel teha jäksab, on näo pesemine ja kulmude kitkumine. "Päriselt, me oleme palju normaalsemad inimesed, kui tavaliselt arvatakse."