Üle kahekümne aasta glamuuri nautinud Victoria Beckhami välimus on aja möödudes mõneti muutunud. Tal on enda sõnul olnud erinevaid kahtlaseid stiilivalikuid,kuid tema suurim kahetsus väljanägemises ei puuduta mitte kunstnahkade kandmist. Ta kahetseb enim, et läks noa alla, täpsemalt, et ta lasi oma rindu suurendada.
"Kõik need aastad ma eitasin rinnaoperatsiooni - see on nii rumal. Ilukirurgia on märk ebakindlusest. Lihtsalt ole õnnelik selle üle, mis sul on," rääkis Beckham siiras intervjuus Vogue'le. "Ma hoiatan teid: ärge lihtsalt jamage oma rindadega," rääkis ta avameelses kirjas "Mida ma loodan, et ma oleksin teadnud". "Näe välja absoluutselt jabur: see ei jõua sulle isegi kohale, kui jabur sa välja võid näha. Sa meenutad välimuselt drag queeni, aga ma vaatan sulle tagasi ja naeratan," rääkis endine lauljanna, nüüdne kõrgmoedisainer Victoria Beckham.

Victoria Beckham rääkis intervjuus ka oma suhtest. Näiteks, ta oli esimesel korral purjus, kui kohtus Davidiga. "Ma arutasin temaga juba siis oma teismeea ebakindlusi," lisas Posh. Paar kohtus, kui David nägi Victoriat muusikavideos ning David sõnas siis: "See on tüdruk minu jaoks. Ja ma saan ta endale. Ta on minu silmis perfektsus. Kui ta mind ka tahab, siis me oleme igavesti koos." Victoria annab nõu iseendale ka suhete kohapealt: "Õpi rohkem jalgpallist, eriti suluseisust. Ning jah, armastus esimesest silmapilgust on olemas." Paar abiellus 1999.aastal ja neil on neli last: Brooklyn (17), Romeo (14), Cruz (11) ja 5-aastane tütar Harper. 2016. aasta mais ilmus lugu, kuidas Beckhamid valmistuvad viiendaks lapseks.

Victoria Beckham abikaasa David Beckhamiga
Victoria Beckham