Sellal kui BECKHAMID demonstreerivad oma abielu õitsvat seisu, koorub nende lähikondlaste paljastustest välja hoopis teistsugune pilt.

David (30) ja Victoria Beckham (31) võitlevad jälle kuulujuttudega. Sedapuhku kavatsevad nad kohtusse kaevata oma lapsehoidja Abbie Gibsoni, kes rääkis kõmulehele, et nende abielu on kokku varisemas. 2003. aasta maist kuni tänavu märtsini Beckhamite laste eest hoolitsenud Abbie sõnul on paari abielu sisuliselt läbi, kuna David püsib Victoria kõrval ainult laste pärast. Lapsehoidja sõnul kannatab selles abielus eelkõige Victoria, keda David kohtleb õelalt ja halvustavalt. Victoria on täielikult Davidi talla all ja tema üleoleva kohtlemise tõttu emotsionaalselt tasakaalutu.

Beckhamid kavatsevad lapsehoidjale ja «kõmu» levitanud väljaandele koha kätte näidata, kaevates nad kohtusse. Gibsonit ei süüdista nad aga sugugi mitte valede levitamises, vaid töölepingu rikkumises — muu hulgas kohustus Abbie Beckhamite juures tööle asudes nende eraelust vaikima.

Näljastreik

Lapsehoidja ülestunnistus on avanud veel mitme «teadja» suud. Näiteks paljastab üks Victoriale lähedal seisev isik, et endine Posh Spice on korduvalt ähvardanud näljastreigi välja kuulutada. «Kui sa mu maha jätad, ei söö ma enam kunagi!» karjus Victoria Davidile nende Madridi kodus.

«Victoria palus ja anus, et David teda maha ei jätaks,» räägib üks asjasse pühendatu, kes on mures eelkõige Victoria tervise pärast. Toit on tema sõnul Beckhamite kodus üks põhilisi tüliallikaid. «David tuleb tihti koju ka küsib: «Kas sa oled söönud?». Victoria vastab eitavalt. See on tema viis Davidilt tähelepanu saada.»

Beckhamid on juba tunnistanud, et lapsehoidja väide, nagu oleks David ähvardanud Victoriat raseduse viimastel kuudel maha jätta, on tõsi. Sellegipoolest püüavad nad nüüd jätta muljet, et on kriisist üle saanud.

Lahutus pidevalt arutusel

Sõprade sõnul varises Davidi ja Victoria abielu kokku aasta eest, kui jalgpallitähe endine assistent Rebecca Loos oma seikluse kõmulehtedele paljastas. «David on Victoriale korduvalt öelnud, et see abielu on läbi. Ta on palunud lahutust,» räägib üks teadja. «Nad on lahkuminekut arutanud — põhiliselt Davidi algatusel. Aga Victoria armastab Davidit. David on tema elu armastus, ja ta on valmis selle armastuse eest küünte ja hammastega võitlema. Ainult taevas teab, mis temast siis saab, kui David tõesti ta maha jätab. See võib ta hävitada.»

Lapsehoidja kahe tule vahel

Beckhamid vallandasid oma lapsehoidja märtsis, kui nad kuulsid, et too on ööklubis nende endise spreipäevitusspetsialisti Danielle Heathiga paar sõna vahetanud. Mäletatavasti rääkis Heath mullu oma sensuaalsetest kreemitamissessioonidest, milles käigus David teda võrgutas. Ühe Danielle’i sõbranna sõnul oli kaunitari ülestunnistus sulatõsi. «David ajas oma iluspetsialisti tõesti mõnda aega taga. Talle meeldivad noored, odava välimusega tüdrukud. Juuksepikendused, võltsküüned, võltspäevitus... David ütles isegi Victoriale, et Danielle on ilus. Seda oli näha, et David tahtis teda. Nende vahel oli hämmastav tõmme. Danielle armus Davidisse ülepeakaela, aga mehele oli ta ainult väike kõrvalehüpe. Ja Danielle kukkus valusalt.»

Lapsehoidja, kes seda kõike pealt nägi, püüdis perekonda päästa. «Abbie magas isegi Danielle’iga samas voodis, et David tema juurde ei saaks hiilida,» räägib üks lähikondlane. «Abbie hoolis Victoriast väga ning seisis tema eest. Kord, kui Abbie oli õhtul väljas, helistas Victoria ja palus: «Ma olen omadega täiesti segi... Palun tule koju.» Ja Abbie sõitis kaks tundi, et Victoria juurde jõuda.»

Sms-draamad

Muu hulgas paljastas Abbie, et kord, kui David talle oma vana mobiiltelefoni laenas, avastas ta saadetud sõnumite hulgast modell Esther Canadasile saadetud armuteate. «Turvalist lendu, beibi, ma tõesti soovin, et oleksime praegu sinu voodis,» messis Beckham pikasäärelisele iludusele.

Suhtest Estheriga rääkis ka Beckhami endine assistent ja armuke Rebecca Loos. Kui Estherilt kommentaari paluti, vastas hispaania kaunitar: «Ma ei kavatse seda kinnitada ega ümber lükata.»

Abbie rääkis oma loos ka, et kord saatis David kogemata kellelegi teisele mõeldud tekstisõnumi talle. «Ma soovin, et oleksin koos sinuga,» oli kirjas Davidi teates, mispeale Abbie vastas: «Sorry, vale tüdruk.» «Oh, shit,» ei jäänud David võlgu.

Abbie püüdis Davidi kõrvalehüppeid Victoria eest varjata. «Ta nägi kohutavat vaeva, tehes Davidile katet ja püüdes Victoriat kaitsta,» avaldab üks lapsehoidja sõbranna.

Victoria sõbrad räägivad, et Rebecca Loosi loost saadik kahtlustab naine Davidit igal sammul. «Ta tuhnib regulaarselt Davidi asjades, lootes leida süütõendeid. Alguses püüdis ta end veenda, et kõik need naised valetavad. Ta käis isegi hüpnoterapeudi juures, et rahuneda ja naised endal peast välja ajada,» räägib üks.

Reedetud Victoria

Victoria teeb, mis suudab, et oma abielu päästa. Sõbrad on talle toeks, kuid ka nende kannatusel on piirid. «Victoria võib lennukisse istuda ja öelda: «Oo, ma olen Victoria Beckham! Ma olen hämmastav!» Uskumatu, et ta seda meediamulli ise usub,» imestab üks sõber. «Ühel hetkel on ta tohutu diiva, järgmisel hetkel valab pisaraid. See on peaaegu naeruväärne.»

Ühe sõbranna meelest on see halenaljakas, et Beckhamid nüüd jälle vapralt õnnelikku abielu teesklevad. «Mul on Victoriast nii kahju, sest ta tõesti armastab Davidit. Armastab väga. Aga David ei armasta teda. Ta on isegi Abbie’le öelnud: «Ma lihtsalt ei armasta Victoriat.».»

Abbie paljastused on Victoriale valus hoop. «Ta on Davidi pärast nii palju kannatanud, ja nüüd ka Abbie...» ohkab üks Victoria sõbranna. «Nüüd pole tal Madridis enam ühtki lohutajat. Abbie on sellel raskel ajal olnud üks ta püsivamaid toetajaid. Nad said väga lähedasteks. Victoria tunneb end reedetuna.»