Samal ajal, kui telesarjast «Eesti tippmodell» sirgub uus vunki täis seltskond siresäärseid modelle, kõmab linna peal jutt, et endisele supermodellile Carmen KassILE (33) ja tema emale Koidu Põdrale kuuluv modelliagentuur Baltic Models OÜ on kriisis. Jutud sellest libisesid tasahilju liikvele, kui firma tegevjuht, Carmeni õde Victoria Kass (35) sealt oktoobris lahkus ja end töötuks vormistas...

«Ma olin seal ainult tegevjuht, tühipaljas palgatöötaja ja nüüd olen vormistatud töötuks,» kinnitab Victoria. «Mis firmast saab, ei oska ma tõesti öelda.»

Tänavu mais tähistaks agentuur oma 20. aastapäeva. Viimasel krooniaastal ületas ettevõtte käive 2 miljoni krooni piiri – kasumit saadi ka natuke. Kuidas läks aastal 2011, selgub suvel, kui kukub aastaaruannete esitamise tähtaeg.

Firma juhatuse esimees Koidu Põder ütleb, et nad võtsid tõesti aja maha: «Hetkel on mõttepaus, võib-olla jätkame, võib-olla muudame. Ma ei hakka ajakirjandusega arutama firma strateegiaid.»

Victoria aga omandab uut elukutset Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolist ja on praegu Põhja-Eesti Regionaalhaiglas medõena praktikal. «Ma olen pühendunud meditsiiniõpingutele,» kinnitab Kass. «Õendus on kindel elukutse. Ma ei oska öelda, kas see on kannapööre. Olen lõpetanud varem Tallinna Ülikooli kehakultuuri alal. Sport ja tervis on ikka olnud minu teema.»

See on ju päris altruistlik ja igati kummardust väärt kannapööre – ettevõtte tegevjuhist medõeks!