Hiljuti ilmus New York Timesis ülevaade firmas valitsevast karmist ebaõiglusest ja kiusamisest. Nüüd on modellid otsustanud teemaga ka ettevõtte juhi poole pöörduda, et olukorrast lõpuks ometi võitu saada, vahendab Fox News.

"Me kirjutame täna, sest ilmunud artikkel näitab, et naistevihkamine, kiusamine ja ahistamine Victoria's Secretis on veelgi koledam ja talumatum, kui varem on mõista antud," seisab konkreetses kirjas sissejuhatusena.

Ilmunud artiklis paljastati igapäevased julmad vahejuhtumid, millega modellid pidevalt rinda peavad pistma. Modellide loetletud jõleduste hulka kuulusid näiteks häbistamine, õelad märkused, suguelundite käperdamine, kättemaksud, modellide lubamatu kasutamine ja sunniviisilised alasti pildistamised fotograafi isiklikuks lõbuks.

Endine turundusjuht Ed Razek on seni süüdistustega seonduvat pidevalt vältinud või suisa rangelt valeks tembeldanud. "On ilmselge, et Victoria's Secret ei võta neid süüdistusi tõsiselt."

Modellidel on toimuvast aga hoopis vastupidine arvamus. "Me leiame, et käes on aeg Victoria's Secretil tegutsema hakata. See on võimalus teha korralikke samme, et selline kiusamine lõpetada." Modellide sõnul võiks firma kaitsta inimesi, tänu kellele nad kasumit teenivad.