Jah, tegin operatsiooni ja võtsin alla 40 kilo!

Publik uuris Mari-Leenult, kui palju ta alla on võtnud, mille peale vastas tõelise stiilimuutuse läbi teinud neiu, et suurus ulatub 40 kilo kanti. "Ma jätkan kindlasti, aga mul ei ole eesmärki kaaluda 50 kilo! Mu ideaalkaal oleks muidugi 52, aga ma jõuan sinna vaikselt ja rahulikult," kinnitas ta.

Kõva stiilimuudatus on läbi tehtud ja palju tähelepanu pööratud välimuse efektseks muutmisele ning Mari-Leen naudib talle avanenud moemaailma täiel rinnal. "See sai alguse selle aasta alguses, kui ma sain osta riideid, mis mulle meeldisid. Varem ma olin sunnitud ostma mingid mustad püksid, mis mulle jalga läksid, nüüd võin osta rohelised, punased või roosad püksid!"

Kehtivad elu lõpuni kestvad reeglid

Mari-Leen räägib kaalu alandamisest küll väga rõõmsalt, kuid tegelikult on selle taga tõsine tervisehäire. "See tervisehäire on liigne rasvumine, kui täpsem olla. Maohaavad mul olid ka nagu on palju juba kirjutatud, aga jah ma käisin operatsioonil, mistõttu see kaal ongi nii kiiresti langenud," tunnistab ta seda, mida meedia juba paar kuud on kahtlustanud.

Maovähendusoperatsioon on raske ja Mari-Leen peab elu lõpuni vitamiine sööma ja jälgima, et oma magu välja ei venita. "Nüüd ma võin süüa kõike, mida tahan, aga ei mahu väga. Ma ei karda uuesti juurde võtta ja loomulikult on mul võimalus magu välja venitada, aga ma arvan, et ma ei söö ennast uuesti paksuks," arutleb ta.

Mari-Leen: jah, ma loen netikommentaare

Sõprade ja tuttavate reaktsioon Mari-Leenu kaalualandusele on olnud suurepärane, kuid internetikommentaatorid ei anna jätkuvalt armu. "Ma ei ole kunagi mõelnud, et kui ma olen paks, siis ma olen kole, ma olen alati mõelnud, et ma olen ilus. Ma loen internetikommentaare ja ma naeran nende peale tavaliselt," paneb ta anonüümsed sõimajad paika. "Uudis võib ju olla Eesti Raudteest, aga kommentaarides on ikka, et Albers on paks! Teeb lumeingli ja sinna kraavi võib pärast kukkuda" naerab ta ja tunneb neile kaasa.

Vaata videost, mida arvab Mari-Leen veel netikommentaatoritest ja kuidas suhtub asjasse Meelis Tomson!