“Imiku esmaabikoolitus oli õudne!” teatas Beebilõust. “Me saime šoki, et mis imeasju võib lapsega juhtuda. Ja mismoodi tuleb teda elustada nii, et ära ei tapa väikest last — et kui näiteks verejooks on, siis valesti elustades pumpad hoopis vere välja. Ja see koolitaja rääkis nii karmilt seda. Aga see oli hea, et karmilt rääkis. Läbi tegime ka elustamise praktika, kõik feilisid,” judistas räppar õlgu ja nentis, et kõige enam pelgab ta seda, et kui lapsega õnnetus juhtub, siis ei oska ta teda kuidagi aidata.

Videolõigust said vaatajad ühtlasi teada, et paarike on Koplist ära kolinud ning lapsele pole nime veel valitud. See on aga juba teada info, et sündimas on tütarlaps. “Kuna relvaluba mulle ei anta, siis läheb nunnaks otse sünnitusmajast!” muigas Beebilõust naljatamisi ning lisas, et plaanib tegelikult lapse kasvatamisel vooluga kaasa minna. “Mul oli väiksena ikka nii, et läksin välja ja kui läbi jää kukkusin, siis ega koju ei läinud,” meenutas ta oma lapsepõlve.

Millised on Ingridi rasedusaegsed isud, millal saab kuulata Beebilõusta uut muusikat ja mida arvavad nad Weekend festivali pankrotist või söögitegemisest? Vaata videost!