Uues blogipostituses teevad Evelin ja Brigitte nii koos süüa, kui ka võtavad sihikule olulised teemad meeste ja ühiskonna suhtes. Avaldatud videointervjuus uuris Brigitte, et kuidas peaksid vastu pidama ja toime tulema tugevad ja julged inimesed, kes julgevad kritiseerida – nagu nemad ise. Evelin Ilves soovitab Brigittel endaks jääda ja panna samamoodi edasi.

„Minu meelest on kõige olulisem jääda iseendaks, teha seda, mis meeldib ja olla heas mõttes enesekriitiline, edasi areneda!“ vastas Ilves Brigitte küsimusele.

Lisaks uuris Brigitte ka Evelini käest tema kogemust paastumisega, mis on internetis hetkel laialdaselt vastukaja saanud.

"Paastumine on keha ja meele puhastamine. Ta on nii vaimne, kui ka füüsiline protsess. See ei ole kindlasti näljutamine, sest näljutamine on see, kui sa tahad midagi, aga sa ei saa. Paastumises oled sa vaimselt valmis, et sinu keha mõnda aega ilma toiduta vastu peab," rääkis Evelin kahe mõiste erinevusest.

Peale toitumisteemade tõi Brigitte mõlemas vestluses esile ka mehed. Oluliseks teemaks sai videoklipis Epp Kärsin ning tema koolitused. Ühtlasi tõi Brigitte välja, et Evelin mängib Epp Kärsini elus üsna suurt rolli, sest just tänu temale sattus naine esimest korda avalikkuse tähelepanu alla, kui Evelin ta enda jutusaatesse külaliseks kutsus.

"Ma käisin enne saadet isegi koolitusel vaatamas, et mis seal toimub. Kusjuures selle saate lindistamise õhtul sattusin ma seltskonda, kus olid kõik 30-35 aastased mehed, kes samamoodi enda kogemusest pajatasid. Hetk hiljem selgus, et nad olid kõik koolitusest osa võtnud," rääkis Evelin.

Vaata pikemat intervjuud Brigitte blogist: