Kroonika avalikustas mõned nädalad tagasi, et Brigitte Susanne Hunt (24) palkas end esindama advokaat Robert Sarve, kes aasta tagasi aitas panna vastutama ja maksma oma sõnade eest näitlejanna Marika Korolevi solvanud anonüümsed kommentaatorid. Loe lähemalt SIIT!

Nüüd, mil kohus erinevatelt veebiväljaannetelt anonüümsete kommentaatorite andmeid välja nõudma on asunud, loeb Brigitte räigeimaid kaamera ees ka ette ning selgitab: "Ma ei tee seda ainult enda ja Roni ja oma pere au kaitseks. See iga päev pritsitav solk - isegi Liis Lemsalu ja Grete Kleini kohta - me, ilusad ja noored naised saame sõimata räigelt."

"Olen sõnavabadusega nõus. Kõigil ongi õigus levitada oma arvamusi ja mõtteid, aga sa ei saa laimata teist inimest, sest põhiseadus ei luba seda teha. Kui käisin "Duubli" saates, olin närvis... need kommentaarid, mis seal valiti, ei olnud isegi kõige räigemad, mida igapäevaselt mu vastu loobitakse. Olen edukas, tark ja lugupeetud noor naine ja ma ei tea, millega olen ära teeninud selle. Avaliku elu tegelased ei pea leppima räuskamise, lausvale ja laimuga. Loodan, et kõik avaliku elu tegelased teevad sama," leiab ta, et kuigi neile laskubki rohkem tähelepanu, ei tähenda see, et põhiõigused neile ei kehtiks ja nad peaksid lõputult taluma igasugust kräppi. "Olge valmis, et ma ei jäta seda asja nii ja ütlen laimajate nimed välja," hoiatab ta juba ette kõiki neid sadu, kes arvavad, et anonüümne lahmimine karistuseta jääb ja Brigitte ähvardused vaid nali on. "Plaanin annetada kindlasti suure summa ka heategevuseks. Eelkõige sellisele ettevõtmisele, mis seisab laste eest, keda kiusatakse," lisab ta.