Nüüd, esmakordselt, on staar kolmekuuse Raddixi emaks olemist ka kommenteerinud. Seni pole fännid isegi mõistnud, kuidas laps nii ootamatult staari ellu tuli, vahendab Mirror.

47-aastane staar selgitas hiljuti sotsiaalmeedias, et on iga emaks olemise hetke kogu hingest nautinud. "Ma olen niikuinii elanud põhimõtteliselt karantiinis, sest mul on kolm ja pool kuud vana laps," naljatas näitlejanna. "Seega mu elu on viimastel kuudel olnud väga vaikne ja rahulik."

Õnneks sündis lapse täpselt sellisel ajal, et Diazel õnnestus pesamuna sõpradele siiski ära tutvustada. "Nüüd ei näe ma enam kedagi. Mulle meeldib mull ja oma kodu seinte vahel olla koos abikaasaga. Samas on pöörane mõelda, et ei sa minna ja lihtsalt maailmas ringi käia."

Diaz ei jaga oma elu sotsiaalmeedias just kuigi tihti, mistõttu on staari otse kõnelemine veelgi erakordsem. "Ma armastan emaks olemist. See on parim osa mu elust. Ma olen nii tänulik ja õnnelik ja see on parim asi maailmas. Ma olen nii õnnelik, et saan seda teha koos Benjiga ja meil on lihtsalt parim aeg. Ma lihtsalt ei suuda seda uskuda."

Diaz tunnistab, et kuigi on päevade kaupa kodus, siis ometi ei ole tal aega olnud, et niisama istuda. "Ma kas kokkan, koristan või tegelen lapsega, tavaliselt ka kõik korraga. Ma kokkan öösiti. Ma tean, et inimestele ei meeldi süüa teha, kuid ma joon ka veini, see on nagu minu rahunemine päevast."

"Peale beebi vannitamist paneb Benji ta magama. Ta on lihtsalt suurepärane isa. Mul on nii vedanud, et ta mu lapse isa on. Ta on uskumatu. Igalj uhul paneb tema tüdruku magama ja ma lähen kööki ning valan omale ühe mõnusa klaasi."

Vaata videot Instagrami kontolt SIIN.

Aasta alguses ootamatult sündinud tütar Raddix on staari esimene laps. Näitlejannal õnnestus lapseootust nii edukalt varjata, et kui ta sotsiaalmeedias pesamuna tutvustas, hakkati hoogsalt välja pakkuma viise, kuidas ja miks Diaz lapse tulekut varjas.