"Kogun hääli ja neid saab anda siis, kui jagada minu lehte läbi sotsiaalmeedia," rääkis Erki, kuidas tema saatepääs on veel lahtine. Võistlus kestab juulist aprillini.

Siberi katsumusi Erki ei pelga ning eesmärk on tal samuti selge: "Ma raha pärast sinna ei lähe, lähen seiklusjanu täitma."

Venemaal lükati käima triloogial "Näljamängud" põhinev tõsielusari, milles osalejad heidetakse ilma mingisuguste abivahenditeta üheksaks kuuks Siberi metsa ainueesmärgiga ellu jääda.

Saates võistlejatele on ellujäämismeetodite leidmiseks antud vabad käed - lubatud on isegi vägistamine ning tapmine, ent produtsendid hoiatavad, et ka tulevastele tõsielustaaridele kehtivad Venemaa Föderatsiooni seadused ning kuritegude korral võidakse nad ka vahistada, vahendab BBC.

Näljamängudesse astuvad 20 mees- ja naisosavõtjat, kes võivad end varustada nugadega, ent tulirelvad on võistluses keelatud. "Game2: Winter" saab hoo sisse järgmisel aastal, osaliste ellujäämiskursus kuni -40 kraadises külmas Siberis kestab 1. juulist kuni 2018. aasta aprillini.