Nõndaks otsustaski Julie oma abikaasale ette sööta seksika ja noore pesumodelli, kes siis mehele kõvasti külge lööks. Julie selgitas, et ta tahab lihtsalt põhjust, et mehest lahutada. "Ma olen olnud abielus juba pikki aastaid ja iga kord kui me vaidleme, sõimab ta mind koledate sõnadega. Ma olen valmis oma elu alustama," sõnas Julie.

Veebiseriaali tegijad sokutasidki naise abikaasa teele imekauni modelli Kristina, kes ülikitsast kleiti kandes Julie abikaasale lähenema asus.

Modell flirtis Julie abikaasaga ning isegi pigistas mehe biitsepsit, mispeale härra tõdes, et talle meeldib väga jõusaalis käia. Kristina tegi ettepaneku kohtinguks ning üritas mitmel korral meest endaga kaasa meelitada või tema telefoninumbrit saada, ent tulutult.

Kui mees aga üldse vedu ei võtnud, jooksis Kristina talle järele ja pigistas meest kannikast, mispeale meesterahvas ilmselgelt vihastas. "Kao minema, väike plika!" hüüatas mees küllaltki karmilt ja ütles Kristinale, et ta on abielumees.

Ilmselgelt oli Julie eksperimendi tulemuses väga pettunud ja sõnas: "Kui ta selle naisega ei soostu magama, siis võite arvata, et minuga ei maga ta ammugi. Kogu mu elu on olnud ainult tema teenindamine ja tema jaoks olemas olemine. Ma ei suuda enam!"