Koroonaviiruse ajal kerkis voogedastusplatvormil Twitch uus kangelane. Uusmeremaalane Broxh paistis silma on meeletu lahkuse ning heasüdamlikkusega. Broxhile meeldivad videomängud ning puutöö. Aprillikuus jagas ta Twitchis video, kus ta nikerdas puust ornamenti. Ühel hetkel aga saatis üks jälgijatest raha, viis dollarit, milleks Broxh aga valmis ei olnud.

"Kas keegi saatis mulle raha? Te ei pea seda tegema. Te saate seda tasuta vaadata. Kas ma saan selle tagasi saata?" küsis striimer oma siis paarikümne jälgija käest.

"Me oleme karantiinis. Kulutage raha oma perekonna, mitte minu peale. Vaadake tasuta," lisas ta, samal ajal, kui jälgijad talle muudkui raha saatsid.

Olles tuttav ahnete ja egoistlike striimeritega samal plarvormil, mõjus Broxh Twitchi kasutajatele värskendavalt. Puutöölise klipp lõigati suuremast videost välja, laeti mitmele erinevale leheküljele ning Broxhi tuntus hakkas kulutulena levima.

Paari järgneva päevaga sai maoori päritolu Broxhist meeletu hitt. Teda ja tema tegevusi hakati rohkem Twitchis jälgima ning, Broxhi "pettumuseks", talle hakati rohkelt raha saatma.

Broxh loobus viimaks ütlemaks, et talle enam raha ei saadeta, vaid kasutab seda kohaliku kogukonna elu edendamiseks. Peale raha saadetakse talle ka muid asju, nt tuhat dollarit maksnud professionaalse mänguri lauaarvuti.

"Minu lemmik lisa on topsihoidja," ütles striimer Uncoverile augustis.

Mehel on praeguseks 1,2 miljonit jälgijat ning tema viimases videos, mis laeti leheküljele üles esmaspäeval, käis tal ka kuulus külaline. Broxhi külaliseks oli Uus-Meremaa karismaatiline peamininister Jacinda Ardern, kes jäi silma, kui videointervjuu ajal tekkis maavärin, milles ta suurt välja ei teinud.

Peaministri häält on juba kuulda 1:07:00, aga ta ilmub videopilti 1:10:37.