Johnny Depp naljatab videosse võetud tunnistuses, kuidas tema sõrm purskas nagu Vesuuv, kui ta kakluse ajal eksabikaasa Amber Heardiga sellest väikese jupi kaotas, kirjutab Daily Mail.

56-aastane näitleja ütleb muheledes videosse, et kutsub jäädavalt viga saanud sõrme "Väikeseks Richardiks".

Lisaks väidab ta, et kaitses Heardi pärast märtsis 2015 toimunud rüselust, teeseldes, et tal jäi sõrme ukse vahele, aga tegelikult juhtus see siis, kui naine viinapudeli tema poole viskas.

"Ma püüdsin oma sõrme tagasi saada ja siis tegeleda hullumeelsusega, kus mu sõrm raiuti maha naise poolt, kellega ma abielus olin," ütles Depp.

Intsident leidis aset kuu aega pärast seda, kui paar abiellus ning Johnny Depp filmis Austraalias "Kariibimere piraatide" viiendat filmi.

Tegu on paari kõige enam arutatud ja kirjutatud intsidendiga, millest kumbki asjaosaline pakub väga erineva versiooni.

33-aastane Amber Heard on varasemalt öelnud, et Depp kaotas jupi oma keskmisest sõrmest kolmepäevase viina ja ekstasituuri ajal, kui viskas telefoni vastu seina. Ta süüdistab oma ekskallimast ka oma öösärgi puruks rebimises, rindade krabamises ja kägistamises, mille järel Depp kirjutas sõnumid, mis viitavad enesevigastamisele.

"Ma lõikasin jupi oma sõrmest maha ... mida ma peaksin tegema??? Ega midagi muud, kui haiglasse minema ... mul on nii piinlik, et ma temaga üldse midagi alustasin. KÄI P*****, MAAILM!!! JD" kirjutas Depp sõnumis.

Johnny Depp kirjeldas sarnaste sõnadega vigastust ka oma eraarstile.

Foto: Scanpix
Johnny Depp ja Amber Heard, jaanuar 2017

DailyMaili sai enda valdusesse video, kus Johnny Depp täiesti teist juhtumit puudutava kaasuse tunnistuse ajal kirjeldab esimest korda oma sõnadega, mis tegelikult juhtus.

"Ühesõnaga, ma sain tol ajal väga ränga vigastuse, mille eest ma teda kaitsma pidin. Ja ma ütlesin, et see jäi ukse vahele, see oli üks nendest suurtest akordioni-tüüpi ustest, aga tegelikult nii ei olnud. Ta viskas viinapudeli minu suunas ja mu käsi lebas baariletil. Esimene pudel lendas napilt minu peast mööda, aga teine pudel oli suurem ja ta viskas selle umbes selliselt kauguselt ning see lendas vastu letti puruks. Sõrme, mida ma nüüd kutsun "väikeseks Richardiks", ots lõigati maha ja luu oli täielikult sodi," rääkis Johnny Depp.

Tunnistus leidis aset Johnny Deppi endise juristi Jake Bloomi istungi ajal. Depp süüdistab Bloomi petmises ja liiga kõrgete advokaadikulude esitamises.

Jake Bloomi kaitseadvokaat Bryan Freedman tõi istungi ajal vigastuse mängu, kuna Bloomi advokaadifirma koostas abielujärgse lepingu, millele Amber Heard päev enne kaklust pidi alla kirjutama.

Depp on varasemalt kohtule öelnud, et "Aquamani" filmis kaasa teinud näitlejanna läks täiesti pöördesse, kui kuulis, et pidi lepingule oma allkirja panema. Lepinguga eraldati mõlema partneri rahalise vahendid, mis tähendas, et peale lahutust kumbki osapool teise varandusest midagi ei saa.

Naine aga väidab, et Depp süüdistas teda afääris endise kaasnäitleja Billy Bob Thortoniga. Depp ei eita Heardi väidet, milles mees pistis oma maharaiutud sõrme sinise värvi potti ja kirjutas peegli peale "Billy Bob" ja "kerglane Amber".

Freedman seda osa draamast istungi ajal välja ei too, aga ta palus Deppil lähemalt rääkida intsidendist, mis puudutas pudelit ja milles Amber räägib, et näitleja lõi käe vastu seina.

"Ta ütleb jah, et ma tegin seda ise, käega vastu seina lüües," sõnab Depp.

Näitleja lisab, et soovib näha Amberi reaktsiooni, kui arstid talle selgitavad, kuidas tema vigastus saab või ei saa tekkida, kui käsi läbi kipsseina lüüa.

Jake Bloom oli 18 aastat Johnny Depp jurist. Nende suhted läksid käärima, kui Depp süüdistas juristi enam kui 30 miljoni dollari ebasobivas omastamises.

Peale selle kohtuasja peab Depp tegelema ka nii Euroopas kui Ameerika Ühendriikides kahe eksnaist puudutava laimukaasusega.

Video istungist saab vaadata SIIT.