Karoli Hindriks meenutab, et alustas juba väga noorelt helkuritega. Ta ütles, et kui juba kord hakkad maailma muutma, siis tahad nii ka edaspidi. "Kõige raskem on ettevõtte ehitamise juures enese tervise, une ja närvide säilitamine," märkis ta ja tõi välja, et närvirakke on ikka kaotatud ja unetuid öid ohtralt.

Küsimuse peale, kas ta on ka ebaõnnestumiste korral patja nutnud, muigas Hindriks, et kogu aeg nutab. "Illusioon, et mõtled, et ettevõtja töö on kerge." Ta avalikustas ka, et talle on abiks mediteerimine. Tal on suisa oma munk.

Noor IT-ettevõtja Kristel Kruustük viitas, et juhi töö ongi probleeme lahendada. "Ettevõtluse algaastatel oli unetuid öid rohkem ja vähem aega perega. Täna ma olen leidnud tasakaalu, ma arvan, et see on hästi oluline," rääkis ta.

Noore ettevõtja tiitli ja sellega kaasneva 5000 eurose preemia pälvis Ampler Bikesi üks asutajatest Ardo Kaurit. Ta ütles, et muidugi mõjutab rohke töötamine suhteid pere ja sõpradega. "Mõnest lõbusast tegevusest tuleb loobuda." Ta lisas, et tal on väga toetav ja armas abikaasa.

Suurettevõtja Enn Veskimägi aga toob välja, kui raske on alluvaid koondada.

Pikemalt kuuleb juba videointervjuust!