Nimelt tuletas enda sõnul korvpalli mängides kõõlusele viga teinud Kõlvart Savisaarele meelde viimase äpardust, kui meer mullu aasta lõpul Hundisilmal lindudele teri ja pekki viies jalaluu murdis.

"Linnapea on alati minu jaoks eeskujuks. Kui linnapea siin paar kuud tagasi käis kipsis, ma mõtlesin siis, et mina pean ka ikka tulema," naljatles Kõlvart Savisaarele õnne soovides.

Kõlvarti märkusele vastas Savisaar aga, et meer oleks lausa oma sünnipäeva edasi lükanud kuu või kahe võrra seniks, kuni Kõlvartil kips maha võetakse.

Tallinna linnapea Edgar Savisaar võttis täna oma 63. sünnipäeva puhul linnavalitsuses õnnitlusi vastu. Meeri olid peamiselt õnnitlema tulnud keskerakondlased ja linnavalitsuse liikmed.

Savisaarele tulid teiste seas õnne soovima abilinnapead Kalle Klandorf, Merike Martinson, Mihhail Kõlvart ning suur hulk keskerakonlastest riigikogu liikmeid ja linnavalitsuse töötajaid.

Kingituste spekter oli samuti väga lai. Linnapeale kingiti muuhulgas näiteks kohver, reha, mitu maali ning erinevaid pilte Savisaare enda kujutistega.

Vaata ka videost, kes veel Savisaarele õnne soovisid ning mida meer veel kingituseks sai!