Lindsay sõnul lõi Egor teda nende suhte ajal korduvalt kuni selleni, et ta pidi oma sinikaid varjama hakkama.

Endine lapsstaar väitis ka, et ta toetas Egorit rahaliselt ja ostis isegi endale kihlasõrmuse ise - see seletab, miks ta ka pärast vägagi inetut lahkuminekut oma smaragdsõrmust kannab. Egori väidetavad majanduslikud raskused on üllatavad, arvestades, et tema isa on jõukas Vene ärimees ning Egor ise Londoni ärimaailmas küllaltki tuntud tegija.

Lindsay tõdes, et vägivalla tõttu muutus ta oma ema Dinaga vägagi sarnaseks, sest tema emal ja isal oli omavahel väga keeruline suhe. Naine rääkis, et ühel hetkel pöördus tema poole ta ema, kellega polnud ta aastaid suhelnud ja ütles: "Lindsay, ärka üles, mida sa teed? Tule sellest suhtest ära, tule koju."

Lindsay kinnitas ka intervjuus, et ta soovib jätkuvalt Venemaa presidendi Vladimir Putiniga kohtuda: "Ta meeldib mulle väga, sest ta on tõeliselt järjekindel." Samuti lükkab Lindsay ümber hullumeelsed kuulujutud, nagu ta oleks saate tegijatelt pööraseid asju nõudnud, nagu näiteks selfi Putiniga.

Egor seevastu eitab kõike, mida Lindsay väidab ning mehe esindaja sõnul on naise jutt täielik väljamõeldis, mistõttu valmistub ärimees naist laimamise eest kohtusse andma.