2017. aastal sünnitas staar kaksikud, Rumi ja Sir Carter. Videos treenib ta 2018. aasta Coachella Valley Music and Arts festivali jaoks, et taas enesekindlalt lavale astuda.

Videos on näha, kuidas Beyoncé kaalub ennast, ise nimetades seda "iga naise õudusunenäoks" ja numbrid kaalul näitavad ligi 80 kilogrammi. "Pikk tee minna," ütleb popstaar selle peale.

Videos on selgitatud, et kogu selle aja sööb Beyoncé ainult taimset toitu, eemaldades menüüst kõik töödeldud toidud. Treener kinnitab, et taimset toitu süües tekib inimesel rohkem energiat, ta magab paremini ja tuju muutub ka märgatavalt paremaks. Õige toitumise kõrval on aga oluline roll ka liigutamisel ja trennil.

Beyoncé kirjeldab, kui raske on end taas hästi tunda pärast sünnitust: "Ma olen laval tagasi pärast kaksikute sünnitamist. Ma olin naine, kes tundis, et mu keha ei ole minu enda oma."

"Kehakaalu langetada oli palju lihtsam kui tagasi sellisesse vormi saada, et mu kehal oleks mugav," lisab naine. Ka treener ütleb, et kõige tähtsam ongi igapäev teha tervislikke valikuid, et end hästi tunda.