35aastane lauljatar avalikustas ballaadi "River In The Sky" oma Instagrami kontol, ta kirjeldab seda kui väga isiklikku laulu. "Paremad päevad on veel ees," kirjutas ta postituse juurde.

Mõni aeg tagasi tehtud postituses meenutas laulja vägistamist. Kõik sai alguse tema sünnipäeval, kui staarile keset pidu mingeid aineid sisse joodeti. "Mind uimastati restoranis, millele järgnes neli nädalat narkootikume," meenutas Duffy ja tõi välja, et viimaks viis kurjategija ta suisa välismaale.

"Ma ei mäleta lennukile minemist ja tulin uuesti teadvusele mingi sõiduki tagaistmel. Mind viidi hotelli ja kurjategija vägistas mu. Mäletan seda piina, kui proovisin peale vahejuhtumit teadvusel püsida. Pidin temaga veetma veel ühe päeva. Ta ei vaadanud mind ja liikuma pidin alati temast tagapool, olin peaaegu teadvusel ja tagasihoidlik. Oli täielikult tema käsutada."

Laulja tunnistas, et oli esmalt liialt hirmunud, et ära joosta, mistõttu nõustus vägistajaga UK-sse tagasi lendama. Põgeneda julges Duffy alles siis, kui vägistaja staari juba mõnda aega kodus kinni oli hoidnud ja viimaks isegi tapmisega ähvardama hakkas.

Mõistagi valmistas selline läbielamine noorele naisele kohutavaid piinu, millega toime tulemine tundus kohati suisa võimatu.