Endale kohase huumoriga vürtsitatud videoklipis Sander Austraalia banaanikorjajatele armu ei anna. "Enamus rahvast, kes minema tõmbab... Kes tuleb Austraaliast või Soomest tagasi, kui me räägime Eesti riigi mainekujundusest, siis nendelt peaks küll passid käest ära võtma," lajatab Sander.

"Kui kuuled lugusid, kuidas mingi vend räägib, et "Kurat, teen Soomes viis aastat tööd, saan Soome pensioni peale", jumala mõnus, et ta minema läks, sest vähemalt on koormus mõne teise riigi sotsiaalsüsteemile, mitte meile!" jätkab oma kolmandat tuuri lõpetav Sander Õigus.

Niisamuti käib Õigusele vastukarva hulk inimesi, kes pagevad soojemasse kliimasse ja lihtsama elu peale. "Eesti inimene on harjunud, sa nälgid! Vahet ei ole, kui Eestis palk väike on, sa nälgid, raisk! Sa tahad ja nälgid! Kui külm on, külmetad! Ei lähe kuhugi sooja kohta, kus palk on parem ja elu ilus. Sa oled Eesti inimene, sa vannud, sõimad valitsust, aga ära ei lähe!" räägib koomik kogu hingest. "Õige Eesti mees jääb siia, nälgib ja külmetab!" ei anna Õigus kellelegi armu.

Kes veel ei teadnud, siis 10. juunil esineb Sander Õigus oma kolmanda soolotuuriga Londonis. Sandri kolmas täispikk show "Kolmandas Isikus" tuleb The Bill Murray pubis ettekandmisele eesti keeles. Piletid leiab Piletilevist.