"Walesi prints teatab suure rõõmuga, et prints Harry on kihlatud preili Meghan Markle'iga. Pulmad leiavad aset 2018. aasta kevadel," seisab Briti kuningakoja ametlukus teadaandes. Rohkem detaile pulmapäeva kohta lubatakse avaldada jooksvalt.

Paar kihlus juba novembri alguses Londonis. Prints Harry teatas rõõmsast uudisest isiklikult nii kuningannale kui ka teistele lähedastele. Noorte liidule on oma õnnistuse andnud ka näitlejatari vanemad.

Buckinghami palee pressiesindaja sõnul on kuninganna Elizabeth II ja prints Philip uudise üle väga rõõmsad ja paarile soovitakse palju õnne. Kihlunud paar läheb täna pärastlõunal Kensingtoni paleesse ametlikke portreesid jäädvustama, mida hiljem pressiga jagatakse.

"Oleme Harry ja Meghani pärast elevil," kommenteerisid uudist hertsoginna Catherine ja prints William. "On olnud meeldiv Meghanit lähemalt tundma õppida ja näha, kui õnnelikud nad koos Harryga on."

Meghan ja Harry asuvad elama Kensingtoni Palee kõrvalhoones Nottinghami majakeses. Meghan on juba korraldanud oma kahe koera jäämise oma ema juurde, kuniks ta ise end Londonis sisse seab. Samuti on teada, et Meghan kolib kohe, kui on lõppenud teleseriaali "Suits" võtted, milles talgi osa on.

Meghani mööbel läheb lattu hoiustamisele ning tema isiklikud asjad saadetakse talle Inglismaale järele. Ta on Londonis aega veetnud juba novembri keskpaigast ning kinnitanud, et lahkub telesarjast "Suits".

Printsi kihlatuks on 36-aastane Kanada näitleja Meghan Markle, kellega prints Torontos sõjaveteranide spordivõistlust promomas käies kohtus. Markle on mänginud väiksemaid osi Ameerika telesarjades, neist tuntum on krimisari "CSI". Peale töö meeldib talle tegeleda ka heategevusega, mis printsi kaasale igati sobilikuks hobiks.

Seni oma suhet kiivalt varjanud paar oli septembri lõpus esimest koos avalikkuse ees Kanadas toimunud prints Harry loodud spordiüritusel, kus võtavad üksteisega mõõtu lahingutes viga saanud endised sõdurid.