Hunt lisas sotsiaalmeediasse postituse, millel selgitab, et vajab kiiremas korras korterit, sest on oma kaaslasest Ronist lahku läinud.

Vaid tunnike pärast teadet skandaalsest olukorrast teatas Brigitte, et ta on endale uue korteri leidnud. Noor staar pakib laupäeva hommikul enda asju, et ühise koduga hüvasti jätta.

Selgub, et eelmisel õhtul käis paar eraldi pidudel ning Ron ei suutnud ühele naisterahvale vastu panna ja jagas temaga kirglikku suudlust. Kroonikale teadaolevalt suudles Ron peomelus enda kolleegi. Brigitte oli ise koos sõbrannadega Olympic Casino ABBA peol. Brigittel on igasuguse petmise vastu nulltolerants, seega ei olnud isegi küsimust - suhtega on nüüd kõik.

"Ma üürin kiiremas korras omale korteri, kuhu ma kolin kohe ise sisse. Kõikidele, kes saatsid mulle videoid, see on tõsi, et minu endine peika Ron suudles tõepoolest peol teise naisega. See on tõsi, ma kinnitan seda. Ja ilmselgelt on see suhe läbi," kinnitab Hunt oma Instagrami story's.

"Kallid naised, kui teiega on kunagi nii käitutud, siis te peate kindlasti minema ka lahku. Ma lähen eluga edasi ja leian uue sitaks fucking ägeda mehe, kes mulle never nii ei teeks," tegi Hunt ka oma Instagrami jälgijatele tõsise soovituse.

Peale postitusi jagas Brigitte karmi tõestusmatarjali Roni libastumisest piduses meeleolus. Sealt on näha, kuidas mees keset peomelu ennastunustavalt ühe salapärase blondiiniga suudleb. Asja muudab kummaliseks see, et reede õhtul teatas Brigitte heas usus, et täna lähevad nad kallimaga erinevatele pidudele. Vaata videot allpool!

Brigitte Susanne Hunt ja Ron olid koos poolteist aastat, noortel paistis kõik justkui hästi olevat. Pea iga nädal jagasid nad sotsiaalmeedias enda lembehetki, Brigitte rääkis isegi lastest ja kihlumisest.


Brigitte palub inimestel teda mitte küsimustega tülitada, sest soovib enda eluga edasi minna. "Kuna ma olen avaliku elu tegelane, siis ma olen kahjuks sunnitud jagama sellist asja. Ma palun vaid ühte: ärge minuga sellest teemast ise rääkima tulge, sest ma tõesti ei taha sellest kõikidega rääkida. Ma liigun eluga edasi ja ma olen iga kell pigem üksi, kui lasen endaga niimoodi käituda. Petmise ja vägivallaga on minu jaoks see, et isegi, kui see juhtub korra, on see täiesti piisav, et selg sirgu lüüa ja lahkuda," kirjutab Hunt.