Mariah Carey surev õde avaldas video, milles vannub Mariah'le armastust ja palub, et too teda viimastel elupäevadel ei hülgaks. Alison palub andestust ja võimalust õdede vaheline riid lahendada. "Mariah, ma armastan sind, palun ära hülga mind, ma vajan meeleheitlikult su abi," sõnas Alison Mariah'le läkitatud Daily Mailis avaldet videos.

Alison Carey kõlkus elu ja surma piiril vaid paar kuud tagasi, kuid arstid suutsid naise mõneks ajaks elule tagasi turgutada. Alison on narkomaan, kuid on nüüdseks mõnda aega kaine püsinud, kuid HI-viirus vaevab tema tervist märgatavalt.

Alison vajab rahalist abi, sest pärast möödunud aastal toimunud sissemurdmist tema majja, on naine osalise ajukahjustusega ning on pidanud tihti haiglas viibima. Tema raviarved on röögatud, sest muu hulgas tehti talle aju- ja seljaoperatsioonid, mis on Alisoni jaoks ületamatult kallid. Viimases hädas pöörduski Alison lõpuks meedia vahendusel Mariah poole, sest Mariah varandust hinnatakse 510 miljoni dollari suuruseks ning tema elustiil on kõike muud kui tagasihoidlik.

Mariah ja Alisoni vend Morgan rääkis Daily Mailile, et Alison on olnud ka psühhiaatriahaiglas ravil ning väidab, et Mariah on kalk, et ei ulata Alisonile abikätt.

"Kõige hullem on alles ees ja Mariah käes on võim aidata Alisonil väärikalt surra ning tal on võimalus praegu asjad Alisoniga sirgeks rääkida," selgitas Morgan põhjuseid, miks Mariah oma endisest prostituudist õde aitama peaks. "Ma olen lootusrikas, aga vaadates tagasi minevikule, kustub seegi ... Mariah on ainus inimene meie perekonnast, kellel on võimalus see olukord lahendada," arvas vend ja lisas, et Mariah jaoks peaks olema Alisonile antav raha sisuliselt peenraha väärtusega, arvestades staari finantsilist olukorda ja elustiili.

Mariah Carey on varasemalt korduvalt oma õde hädast välja aidanud ning aastaid tema arveid maksnud, kuid nüüd ei paista lauljanna enam sellest huvitatud olevat.