Videos, mis pärineb selgeltnägijasaate ühest osast, õpetab Kerro naisvaatajatele ühe lihtsa - oleneb, kuidas võtta - maagilise rituaali, millega on tema kinnitusel võimalik armastust enda ligi tõmmata ning seda ilma ekstrasensi abita.

Alustuseks on vaja täiskuud. selleks on vaja 4 küünalt, musta kangast ja "armastuse kive" (mis need viimased täpsemalt on, jäägu huviliste enda välja selgitada, kuid väidetavalt pidi olema tegemist poolkuu ajal sikuveres leotatud kividega).

Edasi tuleb kahest küünlast keerutada kokku kriipsujuku moodi nukk, asetada peaks armastuse kivi ning mässida "skelett" musta kanga sisse ning keerutada niidi või lõngaga kokku. Nuku valmistamise ajal tuleb pingsalt mõelda meesterahva peale, keda ligi üritatakse meelitada. Järgmiseks tuleb valmistada samasugune naisnukk ning siis need kaks omavahel ühendada. Rituaal päädib nukupaari mahamatmisega salajasse kohta.

Nõianeiu sõnas, et on seda trikki ise mitmeid kordi teinud ning see pidi väga hästi toimima.

Kellel on asjaga kiire, siis täiskuu saabub juba nädala pärast. Seega valentinipäevaks armastatu ligitõmbamine tänavu ei õnnestu, ent kaunis kevad on alles pikalt ees.

Publik vahendab seda videot puhtalt kui meelelahutust ega soovita kellelgi tõsimeeli asuda musta maagiaga tegelema. Pidage meeles, et karma on karm tegelane!