Miss Utah Marissa Powellilt küsiti, mida ütleb see ühiskonna kohta, et kuigi naised on enamikes perekondades need, kes leiva lauale toovad, teenivad nad üldiselt meesest ikkagi oluliselt vähem. Järgnes selline vastus:

"Ma arvan, et saame seda seostada haridusega ning kuidas me jätkuvalt püüame püüelda....saada aru, kuidas töökohti luua. See on suurim probleem ja ma leian, et eriti mehed on, ee...selles asjas juhtpositsioonil ja me peame välja mõtlema, kuidas haridust paremaks muuta, et see probleem lahendada. Aitäh!"

Hariduse taset tuleb seal kohe kindlasti tõsta - seda tõestas missikandidaat väga ilmekalt. Ja kohe kindlasti tuleks nn "vestlusõpetajatel" tüdrukutele selgeks teha, et kui ikka ei vääna vastust patriotismi, hariduse, kolmanda maailma riikide, tööpuuduse ja teiste kohustuslike vastuste peale, siis pole mõtet punnitada.

Meenutuseks ka teismelise Miss Lõuna-Carolina vastus küsimusele, miks paljud ameeriklased oma riiki kaardilt üles ei leia. Missi vastus? "Paljudel inimestel ei ole kaarte!"