35-aastase Hilaria rasedus kestis seekord neli kuud. Uudis on eriti südantlõhestav, sest viimasest katkenud rasedusest on naise jaoks möödunud kõigest seitse kuud, vahendab Dailymail.

Proua Baldwin jagas Instagramis kaadreid enda emotsioonidest kõigest tunde pärast arsti juurest tagasi koju naasmist. Hilaria koos oma 61-aastase abikaasa Baldwiniga on koos ilmale toonud neli last ning viiendaks perelisaks oodati pisikest tüdrukut.

"Meil on väga kahju teatada, et täna lahkus siit maailmas neli kuud minu sees kasvanud beebi," kirjutab Hilaria postituses. "Ühtlasi soovin ma teada anda, et me pole praegu emotsionaalselt heas kohas, kuid ühel päeval me taastume. Meil on tohutult vedanud nelja tervisliku lapsega ning me peame seda alati meeles."

Proua Baldwini traagiline päev algas nagu iga teinegi. "Ma tõesti ei ootanud seda, kui läksin arsti juurde skaneeringule. Ma ei oska muud öelda."

Hingekraapivas videos lamab Hilaria oma kodus voodis ning talle pakub tuge ja õrnust kuueaastane tütar Carmen. "Ma selgitasin olukorda Carmenile ning filmisin selle video abikaasale saatmiseks," ütleb naine oma jälgijatele. "Eks see on hea viis olukorda ka teiega jagada. Ma selgitasin tütrele, et uut last kahjuks ei tulegi. Aga me pingutame väga palju, et kinkida talle tulevikus väike õde."

Videopöördumises tänab pereema oma toetavat tütart ning vabandab ta ees lapse kaotamise pärast.