Ehkki iga inimene näeb, et Alanah näol on tegu imekauni noore naisterahvaga, ei arva ta ise sugugi sama. Nimelt vaevleb Alanah keha düsmorfilise häire käes, mis ei lase inimesel näha enda tegelikku välimust, vaid muudab selle kannataja silmis kordades inetumaks.

Säärane psühholoogiline häire kimbutab umbes ühte sajast naisest Suurbritannias. Alanah on haiguse käes kannatanud juba teismeeast saati ning veedab päevas keskmiselt neli tundi end meikides, et end kaunina tunda. "Ma tunnen end nii halvasti, et teised inimesed peavad mu koledat nägu vahtima," sõnas blond sinisilmne kaunitar The Sunile.

Alana vigane minapilt viis noore naise 16-aastasena lausa nii kaugele, et ta hakkas end tahtlikult vigastama ning üritas isegi endalt elu võtta. Nüüdne psühholoogiatudeng sõnas, et üritas end valuvaigistite üledoosiga tappa.

Alanah räägib oma lugu teistele õpetuseks ning loodab, et suudab oma näitel kellegi valu leevendada. Alanahst vändati dokumentaalfilm, mille vältel professionaalne moefotograaf John Rankin ja kunstnik Alison Lapper uurivad, kuidas sotsiaalmeedia ja selfikultuur noorte naiste identiteeti on mõjutanud.