Hittloo "Nothing Compares 2 U" lauljatar meenutas Dr. Philiga kõneledes, kuidas tema ema Marie O'Connor "pidas piinakambrit" ja piinas teda, kuni ta 13-aastaselt kodust põgenes. Intervjuu peaks eetrisse jõudma täna, kuid Daily Mail avaldas südantlõhestava klipi juba nüüd.

"Temaga ei olnud kõik korras. Tema ei olnud üldse, üldse, üldse kõik korras. Ütleksin, et ta oli kurjast vaimust vaevatud. Kuigi ma pole kindel, kas usun selliseid asju," sõnas pisarais O'Connor. "Ta pidas piinakambrit. See oli piinakamber. Ta oli inimene, kes nautis sulle haiget tegemist naerusuil."

"Ma põgenesin," lisas muusik. "Ta sundis mind kordama "Ma olen mitte keegi. Ma olen mitte keegi" või vastasel juhul ta lõi mind." Marie O'Connor hukkus autoõnnetuses mitukümmend aastat tagasi, kui Sinead oli 19-aastane.

Sinead O’Connor postitas möödunud Facebooki murettekitava video, kus rääkis pisaratega võideldes sellest, et ta ei taha enam elada ja palus perekonnalt abi. Kuigi ta on mitmel korral rääkinud, et ta kannatab kolme erineva vaimse haiguse all, ütles ta Dr. Philile, et tema vaimse tervisega on kõik siiski korras. "Mul on kõrini, et mind peetakse hulluks."