Multimiljonärist kinnisvaraarendaja Marco Robinson ostis Lancashire's kolme magamistoaga korteri ning selle ostu ainus eesmärk oli kodu kinkida inimesele, kes seda tõeliselt vajab.

Ärimees kohtus kokku kolme kandidaadiga – üheks neist oli naine, kes oma silmanägemist kaotamas, teiseks Süüriast pärit pagulaspere ning kolmandaks teismeline ema, kes elas oma beebiga hallitavas pisikeses uberikus.

18-aastane Holly sai endale kingituseks kodu pärast seda, kui näitas Marcole oma praeguseid elamistingimusi. Marco Robinsoni sõnul ärgitas teda kodu Hollyle kingima tõsiasi, et kasvas ka ise üksikemaga ning lapsepõlves tuli tal tihti ööund pargipingil magada, vahendab Daily Mail.

"Ma ei taha, et sina ja Bethany peaksite elama sama jubedat elu, kui mina elasin. Ma tahan, et teie elu oleks parem ja, et sa saaksid ülikooli minna. See korter on nüüd sinu nimel ja täielikult sinu oma," sõnas Marco Hollyle, mispeale noor naine lohutamatult nutma puhkes.

"Sa muudad mu elu täielikult. Mul pole lihtsalt sõnu. Ma olen nii õnnelik ja mitte enda, vaid oma pisikese tütre pärast. Ma saan talle nüüd täisväärtuslikku elu pakkuda," sõnas Holly läbi pisarate.