"Ära mängi lolli, ära ole rumal, sa oled vagiinast tulnud," kõlab Pussy Rioti tantsulise poliitlaulu meeldejääv refrään. Pala, milles löövad kaasa ka Desi Mo ja Leikeli47 on punkbändi uusim lugu. Naised veetsid ligi kaks aastat Venemaal vanglas pärast seda, kui olid Vladimir Putinit oma numbris pealkirjaga "Punk Prayer" naeruvääristanud.

Nüüd välja antud laulus suunavad Pussy Rioti naised oma sõnumi USA presidendikandidaadile Donald Trumpile, kes teadupärast on suur immigratsioonivastane ja soovib ühendriikidele presidendiks saades lausa müüri ümber ehitada. Laulu innustasid kirjutama aga Trumpi misogüünsed väljaütlemised ja tema koletu suhtumine naistesse.

Iroonilisel kombel meenutab Pussy Riot Donald Trumpile, et ehkki mees sõnas, et naisi tuleb vagiinast krabada, siis just sealtsamast ta ise ka pärit on. Sünnivad ju kõik inimesed siia ilma vaid naisekehast.

"Seda laulu võib lugeda kui vastust Donald Trumpile," sõnas Pussy Rioti liige Nadja Tolokonnikova The Guardianile. "Kuid ma usun, et idee on ka selles, et naise seksuaalsus on võimsam kui mistahes populistliku mehe väljaütlemised. Vagiinad on tugevamad, kui Trump," lisas ta.