Möödunud suve kahtlemata suurimaks avalikkuses lahatud pereskandaaliks oli kahekordse olümpiavõitja Erika Salumäe ja tema tütre Sirli avalik arveteklaarimine, mis sai alguse toona 16-aastase Sirli soovist abielluda rõiva- ja elustiiliäri ajava perekonna Grand Uustalu noorima poja Gowriga.

Kanal 2 saatel "Radar" avanes võimalus külastada mõneks päevaks Eestisse saabunud Grand Uustalude perekonnapead Laurit ning noort paari Gowrit ja Sirlit nende Tallinna vanalinnas asuvas moemajas ja uurida, milliste inimestega on tegu ning kuidas neile meediakära mõjus.

"Me nimetame end nomaadideks, maailmaränduriteks, kes ajavad äri lennukilt läptop süles. Me ei oma ühtegi kinnisvara," räägib peamiselt Hispaanias villat rentiv Lauri Uustalu Radaris, kes pani aluse Gowri riidebrändile juba 1995. aastal.

"Mõnes mõttes me tahtsime, et meedia räägiks meist," lausub Sirli Salumäe intervjuus. "Alati peab olema väike vürts ka juures! Muidu on ju elu igav! Vat, kui põnev oli – mõnus draama," lisab Gowri.

Grand Uustalud pole alati omanud perenime "Grand". Mis tingis nimevahetuse ning kuidas palub end nüüdsest kutsuda Erika Salumäe tütar? Missugust äri perekond ajab ning miks on nad tegelenud erinevate idamaiste meditasioonide, vaimude väljaajamise ning külastanud kõiki Eesti selgeltnägijaid? Vastused neile küsimustele saad vaadates täna õhtul kell 20.00 Kanal 2 saadet "Radar".