Adal oli küsimuste-vastuste video koostamisel abiks hea sõbranna ja "Rannamaja" osaline Seidi Voogre. Seidi oli küsimused varem Ada Instagrami lehelt kokku korjanud ja oli videos nende küsija. Ada lubas, et vastab küsimustele ausalt ning ei toimeta isegi video, et vastused oleksid võimalikult autentsed.

Mitmed küsimused olid suunatud Ada isiksusele ja pidutsemisele. Ta avaldas, et pidudel ja väljas olles on ta paras ekstrovert, aga omaette kodus olles ikka pigem introvert.

Tema küsiti ka tõsisemaid küsimusi, näiteks, mis puudutasid joomist.

"Ma joon nädalas kolm-neli korda, mis on rohkem kui tavainimene, aga samas ma ei käi tööl, minu jaoks on iga päev nädalavahetus," rääkis Ada.

Üks küsimus eeldas, et Ada on kaalust alla võtnud, aga tegelikult on ta kolm kilo juurde võtnud.

Kui talle antakse valida peenikese ja musklis mehe vahel, siis valiks ta musklis.

"Aga Erik Orgut ei tahaks," ütles Ada, viidates toitumisnõustaja heale füüsilisele vormile, mida tema jaoks on liiga palju.

Seksuaalpartnerite osas avaldas Seidi, et on maganud rohkem kui viie inimesega. Viimases "Rannamaja: raju reede" episoodis sõnas Merylin justkui oleks Ada maganud 30 partneriga. Ada lükkas selle ümber.

Mõne jaoks ei tule Merylini number tühja koha pealt ja pani uurima ega Ada tegeliku numbriga ei vassi, lisades, et tal on ju olnud palju üheöösuhteid, mida tegelikkuses ei taha avaldada.

Ada aga ütles, et üheöösuhteid on tal olnud vaid üks ja ta kahetseb sedagi.

Narkootilistest ainetest on Ada-Marie proovinud vaid kanepit. "Need ei tõmba ka väga, sest ma olen näinud, mida see inimestega teeb," selgitas ta.

Ada tunnistas, et päriselus on ta teistsugune kui teleekraanilt paistab. Tõsielusaates on ta "rohkem üle võlli". Suure klubiskäijana tunnistas Ada, et on purjus peaga võõraga suudelnud.

Vaata videost, mida Ada-Marie Nelke veel enda kohta avaldas.