Eesti kollase meedia emaks peetud Veidenberg (toona Tähismaa), räägib muiates sellestki, kuidas veel tänagi teda Kroonika peatoimetajaks tituleeritakse, olgugi, et naine juba mõnda aega laupäevalehte LP juhib.

Ingrid Veidenberg mäletab näiteks eredalt, kuidas Maire Aunaste oma pulma pildistamise ära keelas, ajakiri kauged ja udused puutagused kaadrid avaldas ning pärast seda pigem heaks tavaks ajakirjaga oma kaunite pulmapiltide ise jagamine sai.

Mis tunded valdasid Ingrid Veidenbergi aga hetkel, kui fotograaf esmakordselt 1998. aastal Evelin Int-Lamboti ja toonase välisministri Toomas Hendrik Ilvese koos tabas, olgugi, et mõlemal abikaasad kodus ootamas olid: "Head emotsioonid. Kui teed ajakirja, mis räägib tuntud inimeste elust, on see väga väärtuslik materjal, kui koos on kaks inimest, kes ei peaks olema koos. Mul on hea meel tõdeda, et see lugu on kestnud terve Kroonika ilmumise ajaloo ja jõudis suvel Komeedi terrassil teatava tähiseni," pajatab naine.

Milliseid värvikaid lugusid on legendaarseimal Kroonika peatoimetajal Ingrid Veidenbergil veel sellest ajast rääkida ning millise pealkirja võinuks sellele loole tema arvates panna, kuuled juba videost, kus selgub seegi, kes pani põhimõtteliselt Eesti kollasele meediale oma avameelsusega aluse!