Kuid kui palju maksaks Carriele omane elustiil tänases New Yorgis? Tuleb välja, et tänapäeva-Carrie'del oleks sedasorti elu küllaltki keeruline üleval pidada. Inimene, kes töötab ajalehe jaoks kolumnistina, teenib eeldatavasti 40 000 dollarit aastas, ehk 34 210 eurot aastas. Kuu lõikes teeb see keskeltläbi 2850 eurot. Selline summa ei kata isegi ühe kuu terve korteri renti Manhattanil. 1998. aastal maksis Upper East Side'i korteri kuu rent 641 eurot. Täna oleks sarnase korteri üürihind 3078 eurot.

Lisaks ka Carrie kirglik suitsuhimu, mis on ka küllaltki kallis. New Yorgis maksab üks suitsupakk 11 eurot, mis teeb kuus ligi 311 eurot suitsudele. Niisamuti ei tasu unustada Carrie armastust uhkete lokaalide ja seal pakutavate kokteilide vastu. Keskmine hind kokteilile on suurlinnas 13 eurot ning kui Carrie joob keskmiselt kuus kokteili nädalas kuskil peol, maksab ta selle eest kokku 328 eurot kuus.

Carrie Bradshaw'd naljalt metrooga sõitmas ei näinud, ta eelistas taksoga ringi sõita. Üks päev taksoga liigeldes maksab New Yorgis umbes 29 eurot ning kuu jooksul teeb see kokku 833 eurot. Carrie lemmikkingadele kuluks tal tänasel päeval 2223 eurot ning selle raha eest saaks neli kõige odavamat selle brändi kingapaari.

Kõik see kokku teeb 6776 eurot kuus, ehk Carrie peaks omadega nulli jõudmiseks teenima 81 312 eurot aastas.