Jaani näitas koos tütrega filmitud muusikavideot esimest korda telesaates "Hommik Anuga", kus tunnistas, et ei suuda uskudagi kui kiiresti aeg lendab. "Ma mäletan, kui ta oli kolmekuune, siis ma mõtlesin, et uskumatu, sa oled juba kolmekuune ja enam ei ole üldse kaua jäänud, kui sa saad aastaseks. Ja nüüd on see aeg käes, kus ta päriselt saabki juba aastaseks. Aeg selle pisikese inimesega läheb ikka nii tohutult kiiresti. Igat hetke tuleb ikka täiega nautida."

10. mail oma esimest sünnipäeva tähistav Emily on juba väga nutikas õppija, kes vanemate krutskid kõik kiiresti järele teeb. "Igasugused põnevad trikid, mis me talle õpetame, siis ta õpib need ikka väga kiiresti selgeks." Näiteks on Emily hakanud juba ka laulmist harjutama. "Nüüd kui ta suurem on ja ma teen kodus lauluharjutusi, siis üks kord oli nii, et ma filmisin lihtsalt ennast. Ega ma ei teadnud ju, et ta nii järele teeb. Ja ma filmisin ja ta vastas mulle täpselt samamoodi. Siis ma mõtlesin, et issand kui tore, et ma selle suutsin kaamerasse võtta."

Ometi on ju ka emadel lastelt nii mõndagi õppida. "Tänu temale ma olen kindlasti väga palju muutunud. Ma olen kindlasti palju kannatlikum, mitte, et ma varasemalt väga kärsitu oleks olnud, aga ikka just seda kannatlikkust. Ja muidugi emotsioonid on küll praegu sedasi, et kõiguvad üles ja alla, üles ja alla."

"Kui minu emme vaatab Emilyt, hoiab teda süles või paneb teda magama, siis emme ütles, et ta läheks justkui nagu ajas tagasi. Et ta justkui hoiaks süles oma väikest Getterit. Kui ma näitasin oma emale videot, mida ka teie kõik kohe varsti näete, siis need emotsioonid, mis tema silmadest välja tulid, need olid nii ilusad ja nii siirad," juhatas Jaani oma uue singli muusikavideo sisse.

Singlit said fännid esimest korda kuulata juba neljapäeval, kui Jaani seda raadi Sky Plus hommikuprogrammis kuulajatele tutvustas.

Singli ilmumine on tekitanud fännides aga omajagu kahtlusi. Nimelt postitas Jaani sotsiaalmeediasse pildi enda ja lapse käest, kuhu kirjutas peale "Mitu mind, 30.04.2020". Jaani tunnistas hommikuprogrammis, et kuigi tõesti pilt võib jätta mulje, et peagi on oodata teist last, siis tegelikult ei olnud see üldse nii mõeldud.

Viimane singel tuli Jaanilt 2019. aasta veebruaris "Võta mul käest". "Mitu mind" on Jaani hinnangul justkui teine osa eelmise aasta loole. ""Võta mul käest" oli see aeg, kus ma ootasin Emilyt ja "Mitu mind" on see aeg, kus minu maailma kõige suurem varandus on minuga."