Krasinski on alustanud uue videoseeriaga "Some Good News", mida jagad fännidega Youtube'is. Just seal liitus temaga ka kolleeg Steve Carell, vahendab Fox News.

"See on nii tore uudis, et peale kõiki neid aastaid leidub ikka üha uusi fänne, kes selle enda jaoks avastavad," tõdeb Carell videos.

Fännide tungival soovil avalikustasid staarid oma lemmik episoodid ning selgus, et mõlemale oli sügava mulje jätnud õhtusöök, kus Jim ja Pam ülemusele külla läksid.

Ometi leidus ka kogu meeskonnaga ühiseid hetki, mida helgelt meenutada. "Enamus mälestused on olukordadest, mida kogesime kogu meeskonnaga. Kui me tegime lõbujooksu ja õues oli umbes 40 kraadi sooja," tõi Carell meeldejääva näite. Krasinskile meenus aga episoodi, kus Michael end jõuluvanaks tegi ning Kevinit kehastanud Brian Baumgartner talle sülle pidi istuma. "Ma pidin olema stseeni lõpp, kus nad pööravad minu poole ja ma teen seda Jimi nägu, kuid ma ei olnud kordagi kohal. Mind ei olnud kordagi seal, sest selleks ajaks, kui nad minuni jõudsid, olin ma täiesti läbi, kas põrandal maas või toast lahkunu," meenutas Krasinski hirmnaljakat olukorda.

Telesarja esimene episood läks eetrisse 2005. aastal. Krasinski oli toona vaid 23-aastane ja töötas ettekandjana. "Peale esimest osa läksin ma uuesti laudu teenindama, sest olin kindel, et sellest ei saa asja," tunnistas näitleja.