Chris Martin katkestas kolmapäeval Melbourne'is toimunud kontserdi, et 31-aastane Lonardo Tanno saaks oma tüdruksõbra, 26-aastase Felica Lie kätt paluda. Elevil muusiku ülesandeks oli Lonardo väljavalitu lavale kutsuda, kuid piinlikul kombel kutsus Martin lavale sootuks vale neiu.

Loomulikult võeti intsident ka salve ning sotsiaalmeediasse läkitatud videost saab näha, kuidas lavale saabub võõras blondiin ning muusik satub suurde segadusse: "Mida põrgut sa siin veel teed?" küsis Martin.

Ebamugav hetk möödus aga kiirelt ja armunud fänn sai uue võimaluse oma kallimale kihlasõrmus sõrme libistada. Mees laskus ühele põlvele ning voolavate pisarate saatel esitas ta tähtsa küsimuse: "Tahan Coldplay, oma uue parima sõbra Chris Martini ja kogu ülejäänud rahva ees öelda, et ma armastan sind. Kas sa tuleksid mulle naiseks?"

"Ära liiga kaua vastusega venita...Inimestel on vaja rongi peale jõuda ja värki," hõikas Chris Martin vahele. Ent õnneks vastas Felicia jaatavalt ja teatas, et staar on oodatud ka nende pulma väisama.

Vaata videot!