Eile ameerika jutusaates "Watch What Happens Live" koos "Kahe ja poole mehe" näitleja Jon Cryeriga külas käinud Eastwoodi paljastus tulenes sellest, et üks eetrisse helistanud televaataja küsis Cryerilt, kas tal polnud imelik Ashton Kutcheriga kõrvuti sarjas mängida, sest nad mõlemad on teadupärast olnud paar Demi Moore'iga (Cryer 80ndatel, Kutcher 2005-2013), vahendab ET Online.

Cryer jutustas, et veidi kummaline tõepoolest oli ning sai Eastwoodilt jutu lõppu šokeerivad lohutussõnad: "Kui see su enesetunnet parandab, siis magas ta (Kutcher - toim.) ühe mu eksiga, kes oli sel ajal mu pruut."

Saatejuht, kes ilmselt ei suutnud oma õnne uskuda, et just tema intervjuus selline skandaalipomm lõhatakse, asus kohe uurima: "Oota, ta magas su pruudiga kui te olite veel koos? Kuidas sa sellest teada said?"

"Noh, ma arvan, et see oli katalüsaatoriks, mis tema ja Demi lahkuminekule," sõnas Eastwood, vihjates paari 2011. aasta truudusetuse skandaalile, mis Kutcheri ja Moore'i lahku ajas (kuigi lahutus tuli alles kaks aastat hiljem).

Saatejuht asus uurima, et kas siis Eastwoodi tüdruksõber oli tõesti üks neist kahest naisest, kellega Kutcher omal ajal San Diegos lustis, ning sai jaatava vastuse. "Just nii, väga skandaalne," muigas Eastwood seepeale.

Küll aga lisas Eastwood, et ei kanna Kutcheri peale juhtunu pärast (enam) vimma.

Vaat, mis kõik välja ei tule!