Möödunud nädala alguses naise Youtube’i kanalile ilmunud video oli nõnda häiriv, et Los Angelase politsei algatas sellest ajendatuna uurimise.

Kui koer äkki videos kaadrisse satub, siis naine ärritub ja karjub koera peale. Samuti otsustab Houts koera lüüa.

"Me oleme sellest juhtumist teadlikud. Uurijad, kes tegelevad selliste probleemidega, on saanud mitmeid kaebusi Brooke’i videoga seoses. Me uurime seda," ütles ajakirjale People Los Angelase politsei esindaja.

Kuigi staar eemaldas vastuolulise video enda kanalilt kohe, hakkas see siiski sotsiaalmeedias oma elu elama.

"See on hullumeelne. Brooke Houts kohtleb enda koera kohutavalt. Loom tahtis lihtsalt tähelepanu. Ma olen väga pettunud," kirjutas üks naise fänn.

"Ma olen aus, kui keegi seda vaest kutsut selle naise käest ära ei võta, lähen talle ise järgi ja päästan ta. Loomi ei tohi peksta. Mitte miski ei vabanda sellist käitumist välja," kirjutas teine.

"Täiesti pöörane! Dobermannid on kõige armsamad koerad ja nad väärivad ainult hellust," lisas kolmas.

Noor staar kirjutas pika vabanduse, mille ta avaldas sotsiaalmeediakanalis Twitter.

Brooke tõdeb, et tema käitumisel ei ole mitte mingit õigustust. Naine mainib aga, et tema elus on keerulised ajad, seega oli tema reaktsioon ka sellest tingitud. Samuti tõdes ta, et koeraomanikuna peab ta koera ka õpetama. Suurt kasvu koer oli lahtise suuga talle sülle hüpanud, naine üritas koerale teada anda, et selline käitumine ei kõlba kusagile.

Brooke tunnistab, et selline reageering oli vale ja koera oleks saanud rahustada ka muude meetmetega.