Natalie Portman ja “Hotel Chevalier”


Wes Andersoni lühifilmis “Hotel Chevalier” ennast paljaks koorinud Portmani sõnul oli tal kahju, et ta oma sisetunnet ei usaldanud. “Mul pole filmi osas küll ühtegi kahetsust, kuid mulle ei meeldi see, kui teed midagi ühe loo raames ja siis osa sellest jõuab hoopis pornolehele,” viitas ta MTV’le antud intervjuus asjaolule, et tema alastipildid tänini veebiavarustes levivad. “See peaks olema dramaatiline stseen ja osa loost, mitte kontekstist välja rebitud rämps. See vihastab mind.”

Sharon Stone ja “Basic Instinct”

Teate küll seda kurikuulsat valge kleidi stseeni — tuleb välja, et Sharon Stone sai selle sisse monteerimisest teada alles siis, kui film oli jõudnud juba suurele ekraanile. “Režissöör (Paul Verhoeven — toim.) ütles, et valged aluspüksid on vaja jalast ära võtta, kuna need jäävad muidu kaadris näha. Mina aga ei tahtnud, et nad midagi näeks ja tema kinnitas mulle, et midagi pole näha,” meenutab Stone. “Olin šokeeritud, kui ma omaenda alastistseeni kinos koos teiste inimestega vaatama pidin. Filmi lõppedes läksin ja andsin talle kõrvakiilu.”

Nicole Kidman ja “Big Little Lies”

Kidman küll ei kahetse Emmyga pärjatud etteastet filmis "Big Little Lies", kuid tema sõnul oli raske üle saada vägivaldsetest seksistseenidest Alexander Skårsgardiga. “Ma ei suutnud üles tõusta. Ma ei tahtnud üles tõusta. Ja ma mäletan, kuidas Jean-Marc (režissöör — toim.) tuli ja pani mulle võtete vahepeale rätiku peale, kuna ma tundsin end täielikult alandatu ja murtuna ja sisimas vihasena.”

Kate Winslet ja “Titanic”

Winslet on karjääri jooksul omajagu aktistseene teinud, ent “Titanicu” üks kuulsamaid momente sündis suurest ebakindlusest. “Soovin, et ma poleks nii palju ihu näidanud, kuid olin noor ja teadsin, et mul on vaja ennast alles tõestada, mitte ettekirjutusi teha,” selgitas Winslet.

Jessica Brown Findlay ja “Albatross”


Nüüdseks sarjadega ”Downton Abbey” ja “Harlots” tuntust kogunud Findlay kahetseb rindade välgutamist filmis “Albatross”. “Olin naiivne ega teadnud, et võimalus on ka keelduda. Mul polnud õrna aimugi, mis saama hakkab ja arvasin, et mind filmitakse selja tagant. Uuesti ma seda ei teeks,” kinnitab ta.

Dakota Johnson ja “50 Shades of Grey”

Johnson pole oma ihu iial häbenenud, ent kurikuulsate sadomaso-stseenide filmimist ta siiski ei nautinud. Näitlejatar pidi veetma tunde kinniseotuna ja väljaandega Time kõneldes tunnistas Johnson, et see oli tema jaoks emotsionaalselt koormav. “See polnud sensuaalne ega nauditav keskkond. Seal oli kuum — ja mitte seksikalt kuum. See oli lihtsalt higine ja ebamugav!”

Halle Berry ja “Monster’s Ball”

Berry küll ei kahetse Oscariga pärjatud pikantseid stseene filmis "Koletise ball", ent tema meelest pole alastus ilmtingimata vajalik ning peaks jääma rangelt näitleja enda otsustada: “Arvan, et sa võid teha kõiki filme ja näidata tegelikult mitte midagi ja see on ka okei. Arvan, et see on valik ja minu puhul oli tegemist väga julge valikuga.”

Mary-Louise Parker ja “Weeds”

Parker sai seriaali kaheksa hooaja jooksul hakkama üpris mitme paljastava stseeniga, kuid on hiljem tunnistanud, et ühes osales ta suurest survest. “Ma ei arvanud, et peaksin alasti olema ja ma kaklesin selle pärast režissööriga. Nüüd tunnen ma suisa kibestumust,” meenutas ta väljaande More Magazine veergudel sarja “Weeds” neljandal hooajal aset leidnud stseeni, milles ta end ihualasti võttis. “Soovin, et ma poleks seda teinud. Mind provotseeriti.”