"Hakkab peale... "Kodutunne", "Inglite aeg" jne. Kurb küll siin ja praegu sellises kohas rääkida sellest, aga miks riik ei aita neid inimesi?

Me kogume makse - tööandja maksab 2000€, et sina saaksid 1000 palka. Tööandja maksab sotsiaalmaksu ja muud maksud. Siis saad sina oma palga kätte ja maksad sellest omad maksud. Ja siis kui hiljem poodi lähed süüa ostma selle raha eest mis sulle kätte jäi veel, maksad käibemaksu, aktsiisid, suhkrumaksu ja mis veel on välja mõeldud. Kuhu see raha läheb?" küsib Normak vihaselt.

"Isiklikult käib meie Härra ümmargune toidupoes annetusi kogumas vähiravi fondi jaoks. Kui on vaja Lastehaiglale mingisugust kõigest 40 000 inkubaatorit osta, siis jällegi kerjatakse rahva käest raha. Aga kui on vaja mingisugune 1,5 miljonit eurot kuskile Aafrika fondi panna siis jaa, palun väga!" jätkab Normak.

"Kui on vaja Kreekasse "investeeringut" teha (kes hakkab 2064 aastal võib - olla oma laenu tagasi maksma) siis, palun väga! Kui endised linnaametnikud vahetavad omavahel kohti, ehk siis jäävad tegelikult samasse asutusse tööle ja muudavad lihtsalt ametinimetust, siis tuleb neile lahkumishüvitist maksta. Olemas!" jätkab Normak näidete toomist.

"Samal ajal me räägime sellest, et meil on vaja Eestis iivet kasvatada. Käisin täna vaatamas palju siis üks korralik lapsevanker maksab ka, kuskil 1000€ kanti jääb. Aga meie palgad?

Palka ei saa tõsta, sest eestlaste tööviljakus pidavat olema väike - seda räägib meile Swedbank, kes sisuliselt teeb Eesti majanduse kohta analüüsi millega ka arvestatakse, nii nagu tal (swedbankil) endal kasulikum on.

Ja kui kedagi kuskil on vaja tõesti aidata, riigi mõistes naeruväärse summaga, siis riigil raha ei ole. Vaja rahva käest kerjata. No kuulge!?

See on läbinisti mäda süsteem ja oleks aeg hakata rahval vastu kogu sellele hullusele. See on kurb, lausa väga kurb.

Aga palju tänu noile tänuväärseile inimestele, kes seda ettevõtmist veavad, kõigile annetajatele - ja loodame kõik südamest et laps paraneb. Hoidku teda Inglid," lõpetab Normak saate "Inglite aeg" abiga annetusi saanud Juss-Mathiase toetamisega.