Surnud ei anna elavatele rahu! Kurikuulus krokodill Paltšik, kes suri mullu oma 47. elusuvel Lauri Viikna (42) tsirkusetuuril Hiiumaal, saabus topisena oma uude koju, lüües seega aga Viiknate Viimsi residentsis kiilu abiellu!

«Õudus ruudus!» pahvatab Viikna elukaaslane Annika Potter (39), kui tema pilk kohtub Paltšiku omaga. Lahangutulemuste järgi vanadusse surnud Paltšiku igavikustatud maisele kehale leidis Lauri Viikna oma Viimsi Peokeskuse restoranis Savoy hüva puhkepaiga - antiikse kummuti!
«Annika on nii vihane, sest tal olid siin mingid lilled, küünlad, mingi kompositsioon - mina viskasin kõik minema ja panin krokodilli peale!» Viikna pöördub lepitavalt Annika poole: «Mis viga on? Ilusti ju. Vaata, kui nunnu ta on...» «Ta on surnud!» tuskleb naine. «Aga ta on päris nunnu ju...» raiub Viikna.
Annika uurib, kas krokot kuidagi seina najale ei saa panna. Viikna ei lase Paltšiku mälestust teotada: «Ega ta UFO ei ole, kurat!» Annika arvab, et paljud peokeskusse pulmatralli pidama tulevad inimesed saavad kreepsu, kui neile kiiskavad tervituseks vastu Paltšiku tikrisilmad.
Kuidas edasi? Pidude puhuks, kus Paltšik pole oodatud külaline, näeb Viikna lihtsat lahendust: «Viime krokodilli ära. Seon ta Hummeri katusele kinni ja viin minema.»